香港龜友論壇

返回列表 發新帖
樓主: YvY
打印 上一主題 下一主題

分身家

樓主, 家事好心唔好搬出來講, 你有無考慮過你家人, 可能佢地根本唔想你公開
佢地有權將呢d事閉門處理, 而你就爆晒出來
回復

講到錢, 親人都無情講!..........正常
回復

devimaycry 發表於 2011-7-7 22:49
樓主, 家事好心唔好搬出來講, 你有無考慮過你家人, 可能佢地根本唔想你公開
佢地有權將呢d事閉門處理, 而你 ...

我依家已經覺得完全唔洗考慮佢地...
我啊爺由我懂是非果下就已經算住我
我童我姑姐...點算為佢好...佢完全唔理
佢個仔女點樣唔理佢地好.佢都當晒佢地係好人
好記得有次做緊正經野,點算唔可以遲
都走過醫院童洗完血的佢禁手.禁足30分鐘手都軟晒
有時佢唔用尿片.整到成地都係.無人係屋企..我都童佢執
我姑姐點樣個個月買''po''血針俾佢,洗成4千幾蚊
佢一樣都係覺得我地算住佢
佢就咁覺得都算鬼數,佢仲要call晒佢果邊成家人,
講晒俾人地佢覺得我地點算住佢,
依家好啦.成家人都覺得我地要拎晒佢d錢,
佢從來都味尊重過我,我都覺得我無需要去尊重佢
回復

YvY 發表於 2011-7-7 23:14
我依家已經覺得完全唔洗考慮佢地...
我啊爺由我懂是非果下就已經算住我
我童我姑姐...點算為佢好...佢完 ...

你哂9氣啦~
爭人錢仲咁多聲氣
回復