香港龜友論壇

返回列表 發新帖
樓主: wel524
打印 上一主題 下一主題

錯甲??草草白板成長錄

回復 power15 的帖子

CHING有無多D龜相可以分享下, 好有興趣想睇下咩樣, 我唔係好識E D好想見識下
回復

回復 泥頭佬 的帖子

有ar , 不過未見過lo -->你望下我隻黑仔 我開左新POST, 你就知佢以前幾啡色, 而家變隻黑色@@ 一直諗緊隻龜係咪俾人換左
另一位主角都吾識整電腦既 , xdd-->好心你唔好代入角色啦, 我既另一位主角識咪得lor
回復

回復

回復 wel524 的帖子

龜相就無咁多,邊有可能養咁多~~
http://www.herpera.com/mapturts.htm
http://www.austinsturtlepage.com/world_of_turtles/
以上兩個網都有好多龜相睇~~~
慢慢研究下~~

我諗CHING一定係靚仔一名  發表於 2012-6-7 17:01
THX! CHING好好人WOR, 好似周日會見到你WOR  發表於 2012-6-7 17:01
回復

睇左啦 , 真係黑左好多 , 比你染左色咁 , xdd
好心你唔好代入角色啦, 我既另一位主角識咪得lor<<<<< 我吾係代入角色ar , 我講緊冠A , xddd
我既另一位主角識咪得lor<<<<< 叫佢去幫人整電腦 , 睇下有咩新發現~~
回復

回復 泥頭佬 的帖子

比你染左色咁--->我無做過D咩野, 間中帶佢陪我沖涼O者
講緊冠A---> 就算想代入勸你都唔好代入佢呀, 無好下場
有咩新發現--->一定有好多不可告人既發現啦XD
回復

我無做過D咩野, 間中帶佢陪我沖涼O者<<<<< 講真講假ar ? 一齊沖? 吾驚d沐浴露彈到佢? 如果一齊係浴缸浸就千奇吾好...龜都好多細菌 , 可能會入左自己既身體~~
就算想代入勸你都唔好代入佢呀, 無好下場<<<<< 我吾會隨便代入 , 放心
一定有好多不可告人既發現啦XD<<<<<正常 , 不過吾會係我
回復

回復 泥頭佬 的帖子

真豬都無咁真啦~ 唔會彈到佢, 邊有人沖涼沖到咁離譜彈哂d水出黎, 玩水咩?! 梗係唔係一個浴缸啦, 佢咁細隻龜, 唔驚菌都驚佢浸親啦
回復

真豬都無咁真啦<<<<< 可能係乳豬呢 , 哈哈
邊有人沖涼沖到咁離譜彈哂d水出黎<<<<< 我一直都會=__=  好離譜咩
浸親都吾驚既驚比你坐偏姐~~
回復

回復 泥頭佬 的帖子

乳豬(尼句唔係18+呀話)
係好離譜呀, 你學下我啦
黑仔唔會既. 佢已經好扁啦
回復

乳豬(尼句唔係18+呀話) <<<<< 吾係 , 乳豬仔吾係大豬咪真豬都無咁真LOL <--- 算啦 , 自己都有少少吾知自己UP緊乜 (我吾同龜友講18+的 XD)
係好離譜呀, 你學下我啦<<<<< 有D難WO , 資質比較差 , 好難學得識
黑仔唔會既. 佢已經好扁啦<<<<< 係咩 , 你又佢做咩黎AR?

回復

回復 泥頭佬 的帖子

自己都有少少吾知自己UP緊--> 哈哈, 知道就好啦, 原來唔係我理解有問題,
哇, 好好食呀, 大大隻乳豬, e個時間會唔會太吸引呀, 引死人咩?! 不過我屋企個早餐都未食哂, 每日我就係不停咁追趕時間去食哂我果d野食, 有時覺得都幾辛苦 但係又食得是福...
你又佢做咩黎AR---> 佢成日好衰,搞基, 俾我泵扁左, 唔記得將隻小巴分開添, 等我立刻去拆散佢地先
回復

原來唔係我理解有問題 <<<<< 我只係呢次有少少吾明姐~XD
大大隻乳豬, e個時間會唔會太吸引呀, 引死人咩?! <<<<< 我都覺 , 肚餓TIM -_-
不過我屋企個早餐都未食哂 ::::::::: 但係又食得是福...<<<<<  矛盾左喎 , 今次到我吾明
每日我就係不停咁追趕時間去食哂我果d野食 <<<<< 我幫你LOL , XDD   你1日有20鐘食野
佢成日好衰,搞基, 俾我泵扁左<<<<< 好難吾搞基 , 成屋都係仔.....你吾應該泵扁佢 , 拗反"直"佢先岩架麻
回復