香港龜友論壇

樓主: wailok2k
打印 上一主題 下一主題

嘩...早排中峰係網比人唱完.

樓主只係話聽到中比人唱姐…你班人又話樓主乜樓主物…人地都冇講過啲乜…你地之前都抹黑過一個人啦…而家又想黎多個…
回復

件事只會越描越黑 大家嘈都無謂
幫襯過中蜂就知值唔值得幫襯, 每個人觀點與角度都唔同, 至少我覺得絕對值得...
回復

Slivia15 發表於 2011-11-9 15:53
樓主 我支持你!將自己既聽聞講出㴝有咩問題?
討論區就係用㴝討論,唔通一定對中蜂有讚冇彈先至為正確?唔 ...

其實我真係想知呢個貼值得討論個位係邊@@?
又無個人立場/觀點~
拎人地講嘅嘢去比人討論?咁搞笑?
其實呢個貼真係無咩值得討論 開黎為左乜真係要問樓主先知
究竟係討論個幾個人講嘅嘢岩唔岩?如果係就唔洗講話咩要自己幫襯過先知啦
因為呢句本身已經係一個結論 有結論嘅嘢仲點討論呢?
如果我聽到隔離個人這話佢食得好飽 跟住我上黎叫大家小心食得太飽
不過咩叫飽都係大家試下先知 咁係一句好唔合理嘅句子
因為你自己都唔知咩叫飽 但又叫人小心太飽 意義何在@@?
所以下次發貼時真係諗清楚想表達咩嘢 免得衍生出太多誤會
除左影響到你個人信譽 仲有機會影響人地店鋪名聲!

支持  發表於 2011-11-9 17:09

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
黃狗 + 2

查看全部評分

回復

人地又冇話唱中蜂
樓主冇講自己個人立場
佢可能叫大家幫下手去評下件事
反而你們立刻想到佢想借刀的人
甘你地的居心又係咩
回復

大家有咩好嘈.....中鋒都唔出聲,你哋咁老氣做咩...咁唔妥有種星期日大家叫買樓主一起出來討論....係网上就兇,..但出來你哋又怕事....到時有小學生,中學生、成年人、阿叔‧阿伯...係公園到討論中鋒.....個景觀都搞笑
回復

樓主下次唔好响全朵會好D 例如: "中X" 或 "X蜂"
回復

lok0114 發表於 2011-11-9 09:18
回復 _朱古力_ 的帖子

所以佢應該出黎解話, 唔好講完D咁煽火既說話就潛水 ...

系囖!佢咁樣做好唔負責`
搞到樓主俾d壇友系咁系度插...
回復

每個人觀點與角度都唔同,值唔值得幫襯見仁見智....

我想講有時個人想法不等於唱衰.

唔通一定對中蜂兄有讚冇彈先至為正確?

大家吾好一尾為鬧而鬧, 根本都無睇清楚人地講咩就發炮....

亦唔明白某幾位連去都冇去過既師兄係度嘈咩,其居心何在......

每次一講中蜂兄就多左好多"盲目追隨者","不活躍人士"

發表激進言辭,請大家想想,當中是否有些係打手,借刀,

目的係挑撥離間,刻意為中蜂結怨,等食花生?

幫唔幫襯自己選擇,無人強逼,啱咪買,吾啱咪吾買

回復

回復 nicktsang 的帖子

多謝c兄教路
回復

zero_1 發表於 2011-11-9 18:48
每個人觀點與角度都唔同,值唔值得幫襯見仁見智....

我想講有時個人想法不等於唱衰.

我同你想法100%一樣
但好可惜 每次一有人發表唔係讚揚中蜂既言論
即時惹來圍插 插到成身窿 冇忽好肉
我覺得呢股歪風真需要正視一下
如果唔係真係罵戰連連,並失去論壇既中立性
搞到好似成個網係中蜂既朝聖地咁 所有不認同中蜂者
插特赦
回復

烏龜的 發表於 2011-11-9 16:59
其實我真係想知呢個貼值得討論個位係邊@@?
又無個人立場/觀點~
拎人地講嘅嘢去比人討論?咁搞笑?

其實冇值得討論地方既帖 經常有
果啲帖通常冇咩人會回覆,或者完全冇人回
既然覺得冇意義 咪由佢沉落去咪算 做咩要回覆㴝插人?
就係因為個帖涉及到中蜂?某些人要護主?
事主中蜂都冇出過半句話 反而啲狂迷就爭住去插人
既然覺得冇討論既point又做咩要插人咁多此一舉??
回復

Slivia15 發表於 2011-11-9 19:26
我同你想法100%一樣
但好可惜 每次一有人發表唔係讚揚中蜂既言論
即時惹來圍插 插到成身窿 冇忽好肉

Nice !!
回復

~JAY~ 發表於 2011-11-9 16:55
樓主只係話聽到中比人唱姐…你班人又話樓主乜樓主物…人地都冇講過啲乜…你地之前都抹黑過一個人啦…而家 ...

只要繼續有人發表不認同中蜂既言論
一路都係會繼續有人被插 會出現第二個 第三個 如此類推
總知粉絲們會見一鑊 插一鑊
回復

淨係好不爽樓主講到天一半地一半
一係就講哂佢
一係就唔好講
就係咁簡單
唔好比任何幻想大家
之後又推卸責任
回復

中蜂間嘢無論點都係貴
回復

版主大人不如删咗呢個post啦,有人死唔斷氣又發埋啲搞事帖!
回復

lok0114 發表於 2011-11-7 17:36
@@竟然係咁, 咁可能我之前買開果間真係太貴, 所以覺得中鋒D價錢都幾平

我認同你所講。佢D價錢都算OK.
回復

mvp 發表於 2011-11-10 22:16
版主大人不如删咗呢個post啦,有人死唔斷氣又發埋啲搞事帖!

請你不要這樣說, 我不是有意的. 請見諒。我是剛加入做會員。
回復