香港龜友論壇

查看: 4554|回復: 41
打印 上一主題 下一主題

我家果兩粒果核

樓主
回復 劍桃太郎 的帖子

我隻黑旦都會!!!
回復

沙發
回復 劍桃太郎 的帖子

唔怪得兩隻枯葉同蛇頸苗都想咬我咁款啦!!!但隻凸背就唔係講玩啦!!!!!!
回復

板凳
Btw,你兩隻果核好靚,我原本都想養,但覺得有d貴!!!
回復

地板
回復 劍桃太郎 的帖子

同師兄買???可信嗎???我有次差d中招!!!
回復

唉,冇誠意兼嘥我即時間
回復

回復 Uncledash 的帖子

事原係有位師兄喺論壇呢度放一種我好想養嘅龜,跟著就聯絡佢交換whatsapp,睇咗相同佢口中講嘅都確認係全品,覺得唔錯,再確定時間地點睇龜,佢仲懶好人話帶多一隻俾我睇,心諗都叫有誠意,應該唔錯,佢呢種龜當時應該有五,六隻,但相片都有大約幾隻,相片嘅質素唔錯,就算邊兩隻帶嚟都應該唔差啩!!!
點知一見面就眼火爆睇第一隻一眼望落去,得一隻脚係齊指甲,另外三隻腳都有爛肉兼冇指甲,咁就叫全品???d相又點解同佢俾我睇嘅龜唔同嘅???唉,灰到爆!!!再睇埋另一隻,果然唔慌好得去邊,有一隻脚都係爛肉兼冇指甲。。。。其實我想講嘅係,如果唔係全品咪出聲囉,就算比市面平一兩百又如何,可能你老實d,再平少少,可能有人唔介意呢?你賣得龜,都係當佢貨架啦!真係當自己貨倉咩?有人肯要你嘅龜,總好過放哂喺屋企冇人要吖!!!唔通佢同其他騙子都諗住全世界人都係傻仔???最後我都好有品咁話你係咪仲有其他龜?今次唔啱,再有其他龜你先再聯絡我啦!!!自此就再冇興趣同師兄買龜啦!!!
回復

回復 Uncledash 的帖子

唔緊要啦!鬼唔望d衰人行路pk,照鏡撞鬼,買嘢跌錢,賣龜俾人放飛機。。。。
而家鬼鬼活得健康開心就夠啦!!!
回復