香港龜友論壇

查看: 6213|回復: 57
打印 上一主題 下一主題

覺得新港城中心龜龜好可憐

樓主
QuenQuen 發表於 2015-2-1 14:52
6人人工加起來超過6萬的保安 + 專人照顧 就不得而知了, 我在場見到的就是龜龜不停比人指拍及好幾個水盆沒 ...

文中提及我們..... ,即係是主場的人,你話d龜慘,人地覺得你話佢地冇料到或處理不當, 當然咬返你啦

甚麼自大想法 ,人人各有自己的想法 ,香港係自由社會, 有自己的想法叫自大,咁個d唔識想野的人咪正常囉
回復

沙發
QuenQuen 發表於 2015-2-1 14:52
6人人工加起來超過6萬的保安 + 專人照顧 就不得而知了, 我在場見到的就是龜龜不停比人指拍及好幾個水盆沒 ...

魚街的魚店, 人人話佢地求其,唔理d魚 ,為求搵錢 ,人地有d都有貼不許拍照(閃光燈會嚇驚生物), 不許指拍
回復

板凳
Krauss 發表於 2015-2-1 15:29
如果真係日日有獸醫跟進未OK囉....(得罪講句)得幾個食蕉睇住有X用咩

保安 ,冇事發生就乜都唔理架啦, 唔知d保安有冇評審過佢地有冇養動物知識, 否則d生物有乜事,佢知條x咩
回復

地板
其實樓主post覺得龜可憐, 係人地感覺, 香港仲未佔成功, 仲有人抒發個人感覺的權利, 至於高手都有好多種, 有d 要用器材做高手。 有d 唔駛靠哂器材都係高手
回復