香港龜友論壇

樓主: larissayiu

(聲明已出 恕我先小人後君子)唔該各位 幫我睇睇隻安布.

回復 larissayiu 的帖子

我笑係因為你唔明距又嘔血!距應該大過你!
回復

回復 kit941120 的帖子

+W+~~真係佢大d~~~?  XD
回復

聽你講野對答應該係,人個pat pat 越老講野越有味道!
回復

回復 kit941120 的帖子

XD
回復

kit941120 發表於 2011-9-4 23:37

聽你講野對答應該係,人個pat pat 越老講野越有味道! ...

哈!笑左!
回復

kit941120 發表於 2011-9-4 23:28

我笑係因為你唔明距又嘔血!距應該大過你!

我好細個ja..
回復

kit941120 發表於 2011-9-4 23:37

聽你講野對答應該係,人個pat pat 越老講野越有味道! ...

好搞笑.......
回復

下次出去買~!
我覺得佢D橙邊好正~!
回復

回復 power15 的帖子

=]  暫時照顧好隻安布同d bb先  下次啦
回復

回復

我覺你已經好多羅~!
我自己會控制係4至5隻到~~ 唔會養太多~!
回復

@~@係咩  但肯花心思ge無話多唔多ge
回復

下年應該會加隻金花同黑瘤~! 夠數羅~!
之後試下巴西繁殖~!
唔知點解巴西我又幾鐘意,睇唔厭~!
回復

唔係..我意思唔係話你唔會醫佢/賣返出去..

如果你真係鐘意呢隻龜(唔係龜既品種)..不如花心機醫好佢..而唔係去花心機封殺個個賣家..係...我都覺得個賣家唔負責任..但龜龜見到你. 而你又睇中呢隻龜龜...呢d已經係緣份..我覺得你已經做曬應該要做既野ga啦....

龜龜而家點呀?情況有冇改善?如果落藥唔得就去睇e生/搵人幫手啦.... 希望你隻龜龜快d無事啦
回復

回復 gloriakhju 的帖子

ic  唔好意思  可能語氣重左

宜家佢其實無咩事  只係我怕佢D傷會嚴重落去..

我今日會繼續用高猛酸鉀  但有CHING 話只係=同佢消緊毒

而且我唔識得睇佢果個傷口點先算係好返...>M<

BTW    THANK YOU 您GE祝福@u@
回復

kit941120 發表於 2011-9-4 19:28
問下版主,呢到可唔可以開個黑名單專區,唔係個個ching都咁衰,我同幾個ching交收過都冇問題! ...

岩岩呢  睇到
http://www.hkturtle.org/home.php ... eccredit#sellcredit

其實 e d 係點用  如果多d人識ge話  或者唔洗d板主/壇主咁麻煩
回復

唔洗唔好意思....大家都係關心龜龜..^^
回復

回復 gloriakhju 的帖子

嗯嗯~!!
回復

我都覺得黑瘤幾型~!!=]

哈哈  巴西真係幾得意嫁  您睇我下面果個簽名圖最右邊果個都會明~XD

我都等緊大細龜夠成熟去玩繁殖(但佢地2係得兩歲  只係半熟)
最近都發現細龜成日望大龜個頭  過多一,兩年就應該玩得到~=]
回復

原來有架,好似冇人題過!sorry
回復