香港龜友論壇

樓主: WingXD
打印 上一主題 下一主題

問個問題都要比人鬧撚樣= =

樓主
問問題唔識在帖問呀?咩叫有意pm呀?冇意思P咩m?覆了你又不覆要不要?食飽飯冇屎痾呀你?就係多佐你D傻仔成日係度攪攪震?
回復

沙發

呢個論壇就你多了你呢D無聊人攪攪震?唔係有心買又pm下玩下,我祇係叫你冇意唔好pm唔好佐大家時間,你唔串返人人地點會小你,你自己係要俾人小真係冇辨法?自己都唔知醜仲係度話人小你?
回復

板凳
緣來有你 發表於 2015-10-31 15:30
唔通真系要「買佐先問得」?

問呢D問題可在帖問,一句問是全品,我答佢是全品,跟住就冇影又唔覆,岩唔岩都出句聲,呢D唔係屎忽行食飽飯冇屎疴仲係咩,仲要出帖話人小佢都唔撚知醜?
回復

地板
蜘蛛俠 發表於 2015-10-31 16:26
c兄呢D人我都遇唔小,自己pm前都冇諗過自己係未想買,我上次個同我吹了兩日講了三次價議好價又失中仲衰, ...

所以咪話呢D人唔知個醜字點寫,個帖已經講明有意pm要問一句全唔全品可在帖問,pm完人地人地覆了佢佢又唔覆人有冇。意,仲唔係食完屎冇飯疴?我祗提醒佢冇意請勿pm左大家時間?佢唔係返轉頭串返我都唔會小佢,你話佢係咪唔知個醜字點寫,

唔好同呢D無聊人計較,唔值得勞氣。  發表於 2015-10-31 16:44
回復

kit666 發表於 2015-10-31 15:07
"有意"原來是"買"的意思,點解出post時唔講買先pm?謝謝師兄指點

自post已經講明有意才pm點知咁多無聊人中意係度攪攪震?
回復

緣來有你 發表於 2015-10-31 17:20
你老友都話距有問題。

我祇可講一句,買賣一定要有心,冇心冇為pm佐人時間,你睇佢淨係問一句是全品嗎?就冇野問,呢D問題在帖裏面問可以了,如果係真係有心才去pm才是一個正常人》的買家。
回復