香港龜友論壇

查看: 7392|回復: 29
打印 上一主題 下一主題

交收後第二日死亡… RIP...

樓主
師兄,我拎比你個陣佢地仲生生猛猛,我有清楚同你講個有一隻是有小腐皮,而另—隻就冇。問題係你一黎就一口咬定人地賣病龜,請問你在接手新龜後,或運送回家途中做左D咩?我記得你話自己末放屋企住,你隔左幾耐先放佢地出黎?有冇先分開養,比咩水位?你話浮水,龜初到家浮水是正常不了,你竟然連咁都話關賣家事。而你態度先係串好冇,一黎就,喂,賣病龜?點點點。請不要含血噴人,如有需要可請版主壇主回應。THx
回復

沙發
即係冇 check 清楚就已經係全部責任?我有清楚交代近況,連佢食乜糧都講埋,在我家時十分活躍,照樣浮水玩,可以點?
回復

板凳
我在買賣post 有清楚提過其中一個有小腐皮,亦已治好。對方是清楚知道的,交收時亦有拎係手看過,請不要和籃衫比
回復

地板
又係個自以為站係道德高地既港_
你中意點咪點,你都係想利用群眾壓力啫,講到自己耶穌咁

耶稣基督的宝血我们得永生。 任何人谁耶稣基督来到上帝不会被拒绝。 神上涨耶稣从死给人类的一切!  發表於 2016-3-19 21:23
回復

你完全冇提過自己有咩責任,唯一唔岩就係冇 check 清楚

决心悔改,同时借洗礼归入耶稣基督与耶稣基督合一,  發表於 2016-3-19 21:25
回復