香港龜友論壇

查看: 5562|回復: 10

粗言穢語

版規是否嚴禁粗言穢語?還請版主嚴格執行,希望大家遵守版規,專重他人。http://www.hkturtle.org/forum.ph ... p;extra=#pid1285846

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
123400 + 1 多謝分享

查看全部評分

回復

喂,我都講左唔好意思,手快打多左隻字,你咁都要追擊我扣我個10分先安樂既喂?
你發報錯誤信息誤導人,我打小小野解釋返,只係一時手快打多左個"_"字姐,咁都要_?
自我感覺良好?

喂,你幾歲阿?你係咪見到人講粗口會頂唔緊,心跳加速,手心出汗嫁?
一隻粗口都咁大反應,咁你D朋友同事見到你,唔小心係傾計既過程中有心無意當左流露左一粒粗口,你又指住佢個頭?
你行街咁岩隔離個戈人講粗口,你又聽到你係咪會好唔舒服?如果係,我建議你睇下一D精神科醫生,有可能有D心理問題,拿,我唔係話你有病阿,我只係比個建議你炸

回復

做人唔好咁小家喇..唉 幾十歲人
回復

123400 發表於 2016-6-19 15:07
做人唔好咁小家喇..唉 幾十歲人

錯就係錯!自己唔守版規仲大條道理咁話人,你依種小學雞都幾莫明奇妙,不知所謂!我都會講粗口,不過知道乜嘢叫做守規則同禮貌,淨係識話人小家自己檢討吓先喇!版主都扣你10就證明唔啱嗰個係你喇…!係咪想喺度撩交嗌一問一答呃返10分返嚟呀!?我唔會再同你糾纏幫你呃分,你自己繼續!
回復

金金 發表於 2016-6-19 15:42
錯就係錯!自己唔守版規仲大條道理咁話人,你依種小學雞都幾莫明奇妙,不知所謂!我都會講粗口,不過知道 ...

D分有咩用姐,都唔知你地D人呃黎做咩,我都講明順手打多左,講左唔好意思,你都要追擊都唔知邊個小學雞
回復

錯就係錯!自己唔守版規仲大條道理咁話人,你依種小學雞都幾莫明奇妙,不知所謂!我都會講粗口,不過知道 ...

一場誤會姐,無須計較到咁盡既,對方都道左歉,你咪原諒佢囉!
講到唔守版規,我覺得你應該將矛頭指向某六條o。

大家咁話啦!  發表於 2016-6-28 03:20
回復

123400 發表於 2016-6-19 16:04
D分有咩用姐,都唔知你地D人呃黎做咩,我都講明順手打多左,講左唔好意思,你都要追擊都唔知邊個小學雞 ...

金金開得呢個帖,我覺得你唔覆,佢就唔會再嬲你。
上一個帖你都道歉咗,呢個帖唔覆就代表你受哂!
金金分人好堅持架,我啱啱識佢都有兩句唔妥,
但見佢日日巡帖,真係不能不佩服…
回復

我份人咁爆你都受得,
你無理由容納唔到123400,
你唔係想變oooooo2號嘛!
你原諒佢啦
回復

oooooo 發表於 2016-6-28 03:33
我份人咁爆你都受得,

冇事喇!無端端俾人鬧,係人都唔順喇!教識佢先撩者賤嘅道理
回復

oooooo 發表於 2016-6-28 03:33
我份人咁爆你都受得,

冇事喇!無端端俾人鬧,係人都唔順喇!教識佢先撩者賤嘅道理
回復