香港龜友論壇

查看: 5176|回復: 62
打印 上一主題 下一主題

給各位本擅師兄討論“六零狗“師兄及此壇的未來!!

樓主
好嬲呀,蒲頭嗱!
你咪又係潑婦罵街咁出帖,
你咪又係九唔搭八咁滋事,
你有幾巴閉!你係精神病人咋…廢渣!

個Q個都話人分身,你有冇第二樣野講呀,你犯衆憎,論壇垃圾……哈哈……  發表於 2016-6-18 17:04
回復

沙發
地獄火 發表於 2016-6-18 09:50
原來做非法野幫人叫做義助,你睇太多武俠小說啦,回歸現實啦
你好似鬧过果位jojo C hing,佢又會評分 ...

樓主呢d咁無知咁膚淺嘅人,
你教精佢做乜,教佢都唔會精啦!
佢連o同0都分唔出,佢都係講狗話多過人話果類人啦!
呢度d人係唔識自律架,你睇賣買出相…
搞咁耐…重有大把唔自律,日日要金金出聲,
樓主呢d狗口能長出象牙嘅人咁高級咁高檔,
唔好浪費人地d時間啦…佢出完呢個帖都係行咗去咋!
回復

板凳
我建議你日日開帖俾我插囉,
好似你上一個帖咁,
我得閒我有需要就去插你兩嘢,
好過去揾一樓一,過引過上141,
乜鳳姐你搬新竇呀!
回復

地板
呢度大把你呢d長期潛水,
淨係响賣買度攞著數嘅人,
你唔高興可以唔好上嚟格,
反正你出嚟都唔會有作為,
一係唔出聲一出聲就及著脷!
回復

d人一入帖就見你俾我插,你幾有面
回復

kit666 發表於 2016-6-18 12:49
社會一向都有矛盾,我認為無牌行醫係唔係犯法,要睇下佢用乜藥,有啲要醫生先開得嘅藥,有啲係市面上一般嘅 ...

好似你咁識諗嘅龜友真係買小見小,
佢地心入面只有四維賓漢,沒有包青天,
天天打著旗號揾著數,日日都話為人民發聲,
偏偏唔諗下學多d充實多d自己本身對龜嘅認識。
回復

地獄火 發表於 2016-6-18 17:53
我真係唔係几明,有財力又要叫人去捐獻,即係点
鉄皮屋姊妹花比个所謂有錢人呃左360万单野,係咪代 ...

個個好似你咁會用腦就唔會咁蠢啦…
佢地咁表面,所以兩爬咪獨大囉…
法輪功咪係咁搞到禁唔住,
有我响度義和團休想發圍!
回復

goodlai6888 發表於 2016-6-18 10:16
算把啦c兄,個論壇全部都是自己友,你見佢咁離普都冇被禁言就知了,本來有個叫(張圖民)的出現已為佢係個 ...

又投訴下你先,有犯規就有得罰,你受罰就代表有犯規。
你唔抵得都無辦法,你向管理員申請消戶至講啦,
張圖民咁串,我就齋向佢投訴,叫佢再禁你,
佢份人無乜點,淨係公事公辦,有錯即罰。
我每件事都係踩界,數到我有罪先啦,但係你…
你呢d論壇廢渣。淨係分身罪就有排玩你啦,受罰去吧!
禁言後你再PM管理員解釋啦
回復

樓主都講得無錯,媾女都幾好喎,
方便留你亞媽你老婆你家姐細妹同條女電話俾我好嗎
回復

個壇以前咁旺原因其一係龜市旺,
其二係有一班師兄師姐係度日吹夜吹,
火,龍,R,婷,橙,星爺,浩南,頭盔男,君臨天下…等等
好多好多(小弟腦殘嘴細數唔足未提及,請見諒)
但偏偏就無你份唱旺呢度,你唔係話有你份嘛!
我自己都日日出帖,我被點擊量係男會員中排第四,
你做過乜,你憑乜呱呱嘈,你貢獻過乜?
呢度人小咗就揾人賴,你不如開下d正面d話題啦!
你唔係識同龜醫下d小毛病咩…我上嚟唔係幫人教仔架。
你都唔細啦!一開口就亞媽,你缺乏家教父母愛就返屋企!
回復

法仙 發表於 2016-6-18 18:43
其實6個0師兄為大家解開心中疑惑,不想有人受到傷害,我對A字師兄太高調都覺得有D問題,最近亦有幾位新師兄 ...

我自己鐘意玩,搞搞震啫!
佢咁多道理但係上氣唔接下氣!
最過份玩捐錢,河童開戶都被拒啦…
合法嘅至得架,咁有心唔傳道,
唔出秘笈,係都要一個人攬咁得意?
算啦!唔提佢,費事又俾人話我攞個死人嚟講。

提醒大家免受騙,我最近都有向花花版主舉報過。  發表於 2016-6-18 20:35
回復

TakTak 發表於 2016-6-18 20:58
仲有老細同燕赤溊!
最經典的老細大戰君林天下,
賣魚仔三戲龜Ying ying ...

食花生至係人旺原因,
香港人係最鐘意睇人仆佳架
回復

wongfafa 發表於 2016-6-18 23:51
某版主說龜界為何两爬獨大,我估應該係講緊我啦,就呢個問題,我想我要回應下。
如果話我論壇會員知識差, ...

我硬係覺得佢地有d邪教洗腦式教人…
回復

TakTak 發表於 2016-6-19 00:52
老細即燕大俠佔中之後潛了水。
我其實2013 年11月才入來,好短日子,
當時君林三戲龜ting ying已經去到尾 ...

原來你齋剝花生唔出聲…
你快d揾d話題俾大家啦
回復

又沉咗…廢人開廢post浪費哂論壇資源,
又要人地幫你執手尾…
你咁有見地就開返d貢獻post啦!
慌你唔係唔庇護工場做嘢,
一星期得一個星期六可以摸下個電腦咩!
回復

法仙 發表於 2016-6-18 18:43
其實6個0師兄為大家解開心中疑惑,不想有人受到傷害,我對A字師兄太高調都覺得有D問題,最近亦有幾位新師兄 ...

你呢段擬似幫我或企我果邊嘅說話要不得,
你呢言論會令你放自己响兩難位置,非常危險,
所有人都當我有問題,咁就變成你都有問題,
千其唔好制,可一不可再呀師兄,
我oooooo講說話係掘d難聽d,但一定係事實,
事實不嬲都係殘酷啦,係大家都唔接受現實啫。
d人諗嘢未開竅,我講早晨都“銀”d架,
醜人我做慣,你由得我,我唔想累咗你。
回復

地獄火 發表於 2016-6-23 02:12
陸龟係可以食肉类,只係不可过多,因為係沙漠或熱帶雨林總會有屍體
其實陸龟越粗糙食物係增加腸道 ...

算罷啦你,吹下水媾下女都重入得耳,
我同你講呢d咪俾入話唔試字去做博士,
香港人有邊個係正正經經腳踏實地架,
乜都挑下,四圍揾人著數攞小便宜就叻!
回復

白痴仔亂馬,你以為開帖就有人理你咩,
騎劫咗你個帖好多日啦!咪L傻啦你。
你個人無明天啫,你咪傳染到呢個壇都好似你咁無將來啦!
回復

多d上網睇多d,做人要努力工作,
不過你d咁嘅農民唔會明啦!
死窮鬼,打死一世工都唔會買得起金錢龜啦你,
亂馬狗弟弟,你正廢柴,叫你一碌都算誇獎咗你,
你只係一條牙籤咁細兜嘅廢柴,你問下你老婆啦!
回復

較早前有人問我邊度有平金錢龜我就介紹咗啦!
你呢d咁低級激將法對我無用啦死窮鬼,
你唔會有機會買到平靚金錢同黑頸啦廢柴!
回復