香港龜友論壇

樓主: toby87987808
打印 上一主題 下一主題

新檢討

樓主
講真 都幾多C兄見到所以唔出.... 貪心都有個限度
一隻R就咁比你玩死! 唔識養龜就咪養! 屋企人上手趺落地就爆殼
好心有心養龜就咪比D唔識龜既人攪啦 無幾多隻龜鍾意比人上手  
上到手仲要唔熟既更係掙扎啦 掙扎咪趺囉! 如果真係無心既 點解唔帶佢睇醫生!
唔睇醫生都上黎問下人點攪啦! 但係 無WO !! 你咩都無做到 !  你呢D行為仲衰過遺棄寵物
爆殼唔會即死嫁 如果你有急救OR睇佢睇醫生! 只係因為OH 趺爆左添 由佢LU~ 死硬既 買過隻算! 呢D唔係一個正常人既行為囉!!

"oh 跌爆左添 由佢lu" 笑鳥!!!!  發表於 2011-10-31 22:44
回復

沙發
烏龜的 發表於 2011-10-31 01:46
咁你而家有冇成日拎佢地上手先!?

除左晒太陽同浸水基本上都無
回復

板凳
烏龜的 發表於 2011-10-31 01:55
記住盾b係你手上排酸柯屎柯尿唔係因為佢鐘意你隻手
而係佢地驚/唔鐘意/唔習慣 想逃走既表現ar!知冇?{:99: ...

我果隻星黎XD! 盾無咩攪佢! 個粉腸咬我腳指
仲要著對波鞋對腳焗左成日一陣味 佢都仲要咬
回復

地板
烏龜的 發表於 2011-10-31 02:02
盡量都唔好夜晚搞佢地啦....
你仍需努力........

果日都唔想攪佢地...番到屋企隻盾唔見左=.= 佢埋左自己係D椰黎度......咪拇番佢出黎再執下D垃圾囉.....放佢係地下就四圍走又咬腳指,,,,,
回復

你條咁既福州復活蛋 一講到錢就即時精神番xd 一早預左你又再出黎撐嫁啦!!
回復