香港龜友論壇

樓主: toby87987808
打印 上一主題 下一主題

原來好聲好氣講野,喺唔得既

樓主
岩岩睇左樓主幾篇文賠錢一事 我就唔多講啦 始終佢地2個人既事 就自己2個慢慢拆
但我睇完幾個post
就覺得樓主係一個誠信破產既人~
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=18586&highlight=
其實我份人本身就唔係咁正義
我唔反對人地講大話,放龜
但係講大話,吹水 都要有技術,有技巧
唔好吹到天一半地一半,又要比人發現咁6+1
一時又話幫fd收龜, 一時又話唔記得改返個topic就copy左落去
老老實實 你講呢d野出黎 有邊個會信?? 定係你真係以為自己好聰明??

佢唔吃野喺唔喺?點該你唔講呢?病黎D喺突發情況,艾滋都可以隱藏10年,明白?你又知我一定有龜喺度?簽名可以亂改,收忍者一事,大佬,唔通依家個世界唔可以幫人?忍者依家喺FD度,聽日影相比你睇埋...我再聲明一次,黎幾日考試,試問你一手拿筷子,一手拿碗,你仲可唔可以逗龜呢?

最後只可以講 我覺得你呢個人講說話信唔過, 其他野不作評論啦

以上既野只係我個人既立場同睇法

有用腦去分析ge師兄...讚  發表於 2011-11-2 21:50
回復

沙發
p001d001 發表於 2011-11-2 21:49
唔賠咪唔賠   唔洗講咁多扮正義....

你呢次當係買個教訓啦
下次網上交易時
唔好懶,怕辛苦
搵多少少買/賣家背景資料,了解多少少
將交易所發生既意外減到最低吧啦
回復