香港龜友論壇

樓主: _朱古力_
打印 上一主題 下一主題

天光墟一問`

回復 aussie 的帖子

噢噢`唔該曬`我想問`你大陸邊度啊?~
回復

回復 _朱古力_ 的帖子

我的意思是他們從大陸帶來的貸品,兩插式電制,但唔知有沒有通過香港安全的檢驗,因為香港賣的通常都是三插式的... 有地earth插.....   
回復

回復 aussie 的帖子

哦```都想去天光墟睇睇`
回復

SnappingTurtle 發表於 2011-11-1 21:44
其實去天光墟系嗮氣,D龜隨時貴過魚街,仲好多病龜,btw,去見識下都好,當晨運,如果你系鍾意金魚的話就一 ...

我都好同意ching 這個講法,
唉!其係晒氣,d器材又吳多選擇,價錢同魚街差吳多,我試過買幾次野,次次都係用吳夠幾個星期壞左,對上個次都成個半月前,買左隻地圖龜,係平就平呀三十蚊,只不過到宜家都吳肯食野,都吳知想點!宜家仲末死!

樓主我都係決定你吳好去吧!一定令你失望!
回復

kingmark 發表於 2011-11-3 03:49
我都好同意ching 這個講法,
唉!其係晒氣,d器材又吳多選擇,價錢同魚街差吳多,我試過買幾次野,次次都 ...

我想去...見識下...
回復

回復 kingmark 的帖子

話半個月,還未開口!有沒有試過「生口」,建儀蜂年蝦,唔好紅蟲(因很污漕),但有必要時紅蟲也要一試,好過餓死......   我已前係亞婆買回來的龜,都是餵蜂年蝦,他們很喜歡... 大些才肯食糧.....
回復