香港龜友論壇

查看: 4455|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

出13cm豹龜女1100

樓主

你又唔話人知全唔全品, 又叫人自己現場睇,
姐系擺明車馬玩野姐, 買家唔識睇咪實比你昆?
勸諭有意者都係考慮清楚自己承唔承受到呢個風險先...(利申: 我無買緊任何野, 識我既人都知我無玩陸龜)
仲記得最近有人賣龜昆人全品, 買家系三日內要求退錢, 但係有人死拖爛拖, 再屈人半個月之後先叫距退錢...........果個人系邊個?自己估啦

佢最後會有一句"擺明唔退比你"  發表於 2012-2-11 21:50
等回應中  發表於 2012-2-11 21:39
抽得好抽得妙...抽得瓜瓜叫 :D  發表於 2012-2-11 21:37

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
啊橙 + 10 同意至極

查看全部評分

回復

沙發
咦?無反應既?唔知系咪你視力唔好, 我放大少少比你睇下 :)
你又唔話人知全唔全品, 又叫人自己現場睇,
姐系擺明車馬玩野姐, 買家唔識睇咪實比你昆?
勸諭有意者都係考慮清楚自己承唔承受到呢個風險先...

(利申: 我無買緊任何野, 識我既人都知我無玩陸龜)

仲記得最近有人賣龜昆人全品, 買家系三日內要求退錢, 但係有人死拖爛拖, 再屈人半個月之後先叫距退錢, 又話擺明唔退
(資料來源:受害者)...........
果個人系邊個?自己估啦

條友係賤人!  發表於 2012-2-11 22:34

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
啊橙 + 10 不能同意xx

查看全部評分

回復