香港龜友論壇

查看: 5651|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

醫龜一問

樓主
三口之家 發表於 2012-7-29 11:17
各位好,我想請教中蜂,
家中的黃緣有病,已開口吸氣一段時間,
這幾天都知有問題,腳仔不能縮回去,

友緣龜屋...烏龜專賣店一站式服务 (我愛中蜂) 手提:65047938 固網:34899709
地址:荃灣眾安街142號B座,即(荃灣河背街68號天佑小學斜對面)
營業時間:上午11點至晚上9-10點

我之前去左 土瓜灣動物醫院 see 余醫生.   你d去醫佢la.  因為遲左醫, 佢好返己既機會又少d.  我隻巴西龜都係太遲先知.  去到 中蜂 再 加余醫生都救唔返
回復

沙發
回復 三口之家 的帖子

我都睇過 Dr.Eric.  但我覺得他 ma ma 地.  因為 他only 比d營養粉,無藥比佢.  而 Dr. Yu 就話無藥 點會好呢!    你都係帶龜龜去see Dr Yu 啦.  快d 睇醫生好d.  
回復

板凳
回復 三口之家 的帖子

其實真係好難做這個決定. 因為太不舍得她. 但她真係辛苦....... 兩難.   當時 ar Dr Yu 話會盡力幫她但要插喉餵食. 仲要一日兩次....我都覺得她辛苦.  最後我都係有1日餵一次.  但都係救唔返.  希望你快d 振作. 加油.
回復