香港龜友論壇

查看: 3243|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

交易區灌水問題

樓主
啊~~我記得喇!~~~4xxx一個細膠兜都夠驚賣嘅一條友,版主繼續努力
之但係,非商業買賣都有好多人運吉,一係譬如送龜吖,蝕讓吖,扮下嘢,擺兩分鐘就話有買家,,,一係就約實你甩底,,,贏真嗮氣。。。
小弟有個建議,私人交易區,買賣送都好,限制玩家,由版主們嚟監管,相信我地玩家將更放心同信任此論壇D交易嘅真實性。

版主才沒有這個時間... 如果版主做監管, 到時有買/賣家放飛機, 我地又要上身... 吃力又被罵... 一點都不好玩...  發表於 2012-6-14 23:48
回復

沙發
oops~~~ 你諗多咗了~~不過都唔使再講,,,
回復

板凳
WELL,,多謝回覆,我只想講,無人要你作官判罪。。你del緊e條友可能都係想註冊商戶,未得閒咋,得失咗一個protential嘅客,咁你又點睇佢是否冤屈呢???
回復

地板
龜痴 發表於 2012-6-15 10:06
我 DEL 完 POST 後一般會 PM 對方, 解釋論壇立場和原則...
我已經跟當事人溝通過... 他沒有認為我 DEL PO ...

Take a look into this then^^
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=44202
回復

龜痴 發表於 2012-6-15 16:55
回復 izzy 的帖子

我昨天叫他把所有東西 GROUP 在一起賣...

It makes any sense, when purely"GROUP" them together?????
If this works, then what was the problem when the posts are seperated????? How could he influence the other so called transactions.  
回復