香港龜友論壇

查看: 5114|回復: 25
打印 上一主題 下一主題

情~龜/爬書大割價(快d入黎睇!) old

樓主
水中情
地址:銅鑼灣糖街1-5號 購物站商場1樓1042&1078舖
(營業時間一至日2:30pm - 9:30pm)
Tel : 3689 7998 & 9343 5341

數量有限,欲購請從速~

Tortoises Of The World 陸龜全紀錄(增訂版)(繁中)
$280(現有3本,下一批要等一排)
寄平郵 HKD 28.00
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1130411743?u=lukehui

水陸箱龜圖說(TORTOISE WORLD 龜世界)(繁中)
$280
郵寄平郵 HKD 28.00
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b20273906?u=lukehui

中國龜鱉養殖 原色圖譜(簡中)
$260
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1127014391?u=lukehui

龜病圖說Atlas of Turtle Ailments(簡中)
$49(缺貨中...)
郵寄平郵 HKD 3.00
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1128833509?u=lukehui

養龜與疾病防治(簡中)
$29
郵寄平郵 HKD 3.00

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b20241328?u=lukehui

守宮新視界 GECKO繁中
$280
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b20273923?u=lukehui

我與我的寵物變色龍With My Pet Chameleons(繁中)
$280
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1130811440?u=lukehui

沙發
打對台,買2本以上有冇得再平??
回復

板凳
哇!!賣得咁平
會吾會又比人封鋪
回復

地板
犀利,我有空會黎買
回復

lukehui 發表於 2012-6-28 05:49
水中情
地址:銅鑼灣糖街1-5號 購物站商場1樓1042&1078舖

曄~~~~~~$280元一本...............超平呀^@^~~~~~~~~~~我又買~~~~~~~~~~
回復

c87654 發表於 2012-6-28 11:58
曄~~~~~~$280元一本...............超平呀^@^~~~~~~~~~~我又買~~~~~~~~~~

靚女你講真話定反話先?
回復

fai890 發表於 2012-6-28 12:03
靚女你講真話定反話先?

你好野
回復

回復 fai890 的帖子

當然真話^@^!~~~~~~~~~~~~.............超平喎............
回復

回復 SnappingTurtle 的帖子

SnappingTurtle ~~~千萬對不起...............我買2本仲平成$100元~~~~又吳使等...........對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起..............對不起...............對不起................對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............
回復

c87654 發表於 2012-6-28 12:13

SnappingTurtle ~~~千萬對不起...............我買2本仲平成$100元~~~~又吳使 ...

好吧,我只好認輸,估唔到你會......尋晚你中話同情我既遭遇,算了吧,我睇清呢位師姐有幾現實
回復

好老實.......邊度平當然買邊度........我只可說真的...........對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起..............對不起...............對不起................對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............對不起...............
回復

c87654 發表於 2012-6-28 12:19

好老實.......邊度平當然買邊度........我只可說真的...........對不起...... ...

好吧,甘我唯有將所有貨用最最最低價清嗮,你去買280吧
回復

老闆KEEP守宮比我!!!.THANKS
回復

回復 ykh420 的帖子

幾時黎...?
特價貨,先到先買~
回復

陸龜全紀錄同變色龍仲有冇
回復

lukehui 發表於 2012-6-28 05:49
水中情

重有冇Tortoises Of The World 陸龜全紀錄(增訂版)
我要平郵
回復

回復 圍威喂 的帖子

陸龜全紀錄星期六有少量返,
變色龍仲有
回復

平凡君 發表於 2012-6-28 21:39
重有冇Tortoises Of The World 陸龜全紀錄(增訂版)
我要平郵

星期六有少量,現在沒有~
回復

會唔會留比我?
回復

lukehui 發表於 2012-6-28 17:47
回復 ykh420 的帖子

幾時黎...?

依2日啦.睇下放工邊日得閒
回復