香港龜友論壇

查看: 1084|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

特別鳴謝各位龜友

樓主
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=54049

http://www.hkturtle.org/forum.ph ... &extra=page%3D1

http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=53940

原本要送走隻龜,而家可以留番係到仲拿埋身份證,唔洗做黑市龜民....

我問老豆隻龜點黎,老豆笑笑口說,隻龜唔知點解上左佢架車到,好似話已經兩日的了.....都死唔去,好粗生

跟住照同女友講,隻龜老豆嫁,我唔敢隨便送佢走....跟住佢就話..

咁咪養囉,不過她係到既情況下,我唔可以照顧隻龜同隻龜有眼神接觸=.= 否則當係我養...又反過面。..

係呢到特別鳴謝各位幫忙及關注的師兄姐,希望唔好介意我開左個貼話送但而家又反口.......因為當初實在逼不得己先搞呢單野出黎

Tks 以下師兄姐,其他師兄姐一切盡在不言中
ninjaturtle  - 多謝你願意留位給Super
mox_diamond  - 多謝你願意收留Super
小妃  - 多謝你第一個出黎撐場,同埋願意考慮接收Super
Amy - 多謝你既關注。
sos_hk  - 多謝你願意留位給Super。

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
乂阿偉乂 + 3 ^_^

查看全部評分

沙發
唔駛客氣            

評分

khip + 3 熱心幫助

查看全部評分

回復

板凳
咁都得 你女友都幾開通AR~

評分

khip + 3 熱心幫助

查看全部評分

回復

地板
taylortin 發表於 2012-9-3 00:50
咁都得 你女友都幾開通AR~

搬老豆出黎先冇事,
回復

點解唔多謝埋我!? 我話如果你比人飛左我願意同你一齊WO..你知唔知將菊花交比人係要幾大勇氣/口\"?!

評分

khip + 3 粗言穢語/人身攻擊

查看全部評分

回復

乂阿偉乂 發表於 2012-9-3 00:58
點解唔多謝埋我!? 我話如果你比人飛左我願意同你一齊WO..你知唔知將菊花交比人係要幾大勇氣/口\"?! ...

送都唔要,死開啦!!!~~~~~
回復

khip 發表於 2012-9-3 00:58
送都唔要,死開啦!!!~~~~~

送巴西緊係唔要,睇吓送R有冇人唔要!!!!!!!!
回復

alexwong2012 發表於 2012-9-3 01:06
送巴西緊係唔要,睇吓送R有冇人唔要!!!!!!!!

佢話送屁股呀
回復

.............我覺得你女朋友好唔掂波....
你老豆俾你既龜... 咁既經歷 證明你地有緣份啦
回復

其實你女友恰隻雞醋真係有點兒那個
回復

唔知點解上左佢架車.咁真係好有緣.
回復