香港龜友論壇

樓主: sunsun
打印 上一主題 下一主題

最近好热好红既红土之爆密

kenbb 發表於 2012-9-4 13:39
咁佢自願,我冇威脅佢做嫁.你自己拎廿包係你問題,女仔又點??佢地唔係好興男女平等咩.讀多D書就出埋你D咁既 ...

冇完全睇晒你同呀橙D Post!  

不過我認同賣野一定係有利先可為,只係多與小呢D係好正常既事,如果真係有傻瓜成本價賣俾人,咁佢得過做字就真係傻瓜瓜。

在生意黎講,唔賺就等於虧損

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
kenbb + 3 多謝分享

查看全部評分

回復

kenbb 發表於 2012-9-4 13:39
咁佢自願,我冇威脅佢做嫁.你自己拎廿包係你問題,女仔又點??佢地唔係好興男女平等咩.讀多D書就出埋你D咁既 ...

其實成本係包括好多野,水電租人.仲有時間...

唔係單單睇物品價格和運費。

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
啊橙 + 10 一針見血

查看全部評分

回復

烏龜的 發表於 2012-9-5 13:08
食一斤?人地既意思係誤食左少少紅土隻龜都唔會死WOR 多極都唔會誤食到一斤掛~
冇啦啦叫人食一斤有咩MEANI ...

唉,食開有條路,隻龜覺得好食,食左一斤有咩問題??
唔好下下就話人地小學雞,你睇下你自己先啦
回復

kenbb 發表於 2012-9-6 16:37
唉,食開有條路,隻龜覺得好食,食左一斤有咩問題??
唔好下下就話人地小學雞,你睇下你自己先啦 ...

嘩!!食開有條路 食左一斤有咩問題咁你都講得出?
證明左你真係一個不折不扣既小學雞!!!!!!!!
我睇完自己 同你既LV又真係爭得有D遠 好難話係小學雞架WOR
回復

烏龜的 發表於 2012-9-6 17:51
嘩!!食開有條路 食左一斤有咩問題咁你都講得出?
證明左你真係一個不折不扣既小學雞!!!!!!!! ...

冇可能?? 我笑左wo.除非隻龜係bb啦,15-20cm既亞成盾臂個胃都一定裝到唔止一斤既紅土
傻仔
回復

kenbb 發表於 2012-9-6 19:02
冇可能?? 我笑左wo.除非隻龜係bb啦,15-20cm既亞成盾臂個胃都一定裝到唔止一斤既紅土
傻仔 ...

其實龜都有腦,會分到咩食得同咩唔食得......
而且紅土一d都唔好味,又參口,
除非你餓左佢半年都有幾會
(連續食一斤紅土既龜,唔傻都白癡......)
(你又話請我食一百頓紅土既?過左咁耐都未見有....你呃人)
回復

啊橙 發表於 2012-9-6 19:38
其實龜都有腦,會分到咩食得同咩唔食得......
而且紅土一d都唔好味,又參口,
除非你餓左佢半年都有幾會

都冇話請你食一百頓,你太貪心喇@@!
你食過@@???又知紅土唔好食??隻隻龜都有唔同口味@@!有d人都鐘意食泥啦
回復

kenbb 發表於 2012-9-6 20:02
都冇話請你食一百頓,你太貪心喇@@!
你食過@@???又知紅土唔好食??隻隻龜都有唔同口味@@!有d人都鐘意食泥啦 ...

請我食得過一斤,未免太睇我唔起啦,除非你得個講字係到呢會員

會食石頭既生物,通常都係患有呢個異食症
回復

啊橙 發表於 2012-9-6 20:06
請我食得過一斤,未免太睇我唔起啦,除非你得個講字係到呢會員

會食石頭既生物,通常都係患有呢個異食症 ...

有咩值得我睇起姐@@?同埋好似有d唔通順.重組句子吧@@!
"除非你得個講字係到呢會員會食石頭既生物"
回復

kenbb 發表於 2012-9-6 20:13
有咩值得我睇起姐@@?同埋好似有d唔通順.重組句子吧@@!
"除非你得個講字係到呢會員會食石頭既生物" ...

如果有少少智慧既都會知道兩件事

1.打錯字
2.呢到係兩句句子.....
回復

啊橙 發表於 2012-9-6 20:17
如果有少少智慧既都會知道兩件事

1.打錯字

你打錯字,係你隻手問題@@!唔關我智慧問題@@!
回復

我覺得道理係喺版主到,但睇返版主D Post,未免串左d,其實2位都有人身攻擊,以和為貴吧啦
回復

RE: 最近好热好红既红土之爆密

太~無情 發表於 2012-9-6 21:29
我覺得道理係喺版主到,但睇返版主D Post,未免串左d,其實2位都有人身攻擊,以和為貴吧啦 ...

口直心快既爛仔講野係串左d,煩請大家見諒,如有得罪,不妨多踩兩腳。

回復

啊橙 發表於 2012-9-6 21:33
口直心快既爛仔講野係串左d,煩請大家見諒,如有得罪,不妨多踩兩腳。

...

路過的我,你那忽似爛仔呀你出尼見見我,等你知咩叫真正爛仔格啦
回復

回復 啊橙 的帖子

咁我唔係爛仔,唔會踩多2腳既
回復

kenbb 發表於 2012-9-6 19:02
傻仔 ...

原來龜個腦都比你更聰明…
姐係你都係個啲食食下飯會唔覺意食左對筷子啦bor
雖然你係小學雞 但個胃都應該可以容納埋多過一對筷子既~
如果係咁 龜食一斤紅土真係好濕碎~XD
回復

總之一句到尾,買就享受,唔買就能7就,覺得貴可以唔買,無人用熗迫你.......仲有開帖的這個分身樓主,你親7月入土為安了嗎?開完帖就變身,死剩種
回復

回復 唔想比你知 的帖子

我都係。。。。
回復

請問樓主哥哥可唔可以cap張photoshop全屏圖
唔係話唔信你,但係我睇唔到你的起始圖,頂上選項只有3個
明顯cut圖cut左左邊好多,如果樓主哥哥你將D字體文件編一次再縮放晒去左邊
人地唔識睇就賴野了
你的圖未並格式化,如要拿出關鍵証明,顯示的不是成圖,而是將圖按至剩下背景
再將每個字體和圖片續一接合按上,每個小部驟再cap圖一次就搞掂
請務必顯示Photoshop功能列全屏. 証明樓主沒偽做簡單的字體文件再縮放於最左邊位置

回復

紅土係咩嚟架?好大生意架?
回復