香港龜友論壇

樓主: sunsun
打印 上一主題 下一主題

最近好热好红既红土之爆密

樓主
kenbb 發表於 2012-9-4 13:41
又唔見龍魚絕種??蜈公都有毒,又唔見佢食左會毒死,
紅土食左唔會死,咁你又試下食一斤紅土比我睇@@! ...

食一斤?人地既意思係誤食左少少紅土隻龜都唔會死WOR 多極都唔會誤食到一斤掛~
冇啦啦叫人食一斤有咩MEANING AR?@@
咁深信人誤死左紅土都真係唔會死架 但如果閣下可以/有機會誤食到一斤紅土
咁閣下就真係死 係"死"蠢個死囉
小學雞真係小學雞 學左個腦係人體邊個部位未AR?唔好成日坐住個腦AR 對身體唔好架

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
啊橙 + 10 一針見血

查看全部評分

回復

沙發
kenbb 發表於 2012-9-6 16:37
唉,食開有條路,隻龜覺得好食,食左一斤有咩問題??
唔好下下就話人地小學雞,你睇下你自己先啦 ...

嘩!!食開有條路 食左一斤有咩問題咁你都講得出?
證明左你真係一個不折不扣既小學雞!!!!!!!!
我睇完自己 同你既LV又真係爭得有D遠 好難話係小學雞架WOR
回復

板凳
kenbb 發表於 2012-9-6 19:02
冇可能?? 我笑左wo.除非隻龜係bb啦,15-20cm既亞成盾臂個胃都一定裝到唔止一斤既紅土
傻仔 ...

原來龜個腦都比你更聰明…
姐係你都係個啲食食下飯會唔覺意食左對筷子啦bor
雖然你係小學雞 但個胃都應該可以容納埋多過一對筷子既~
如果係咁 龜食一斤紅土真係好濕碎~XD
回復