香港龜友論壇

樓主: 敏carmanlui
打印 上一主題 下一主題

點解刪除支持兩爬hkherp的帖?

lukehui 發表於 2012-9-24 18:29
人貴自知...
到時至知

ban咗佢咪冇位等人嘈囉
回復

oooooo 發表於 2012-9-24 21:23
hkherp的帖同香港龜友論壇都冇關係吧~~
叫佢去其他網搞是非吧~~

師兄,你咁打橫黎講,等同於你同龜壇都冇咩關係,你不如去第2個論壇留言吧..一樣。

漁署 或者佢以前D事積,同今天佢支持呢一個團體係兩回事,拉埋一齊黎講你講得服人咩?

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
敏carmanlui + 1

查看全部評分

回復

oooooo 發表於 2012-9-24 21:25
如果真有其事呢,你去問佢本人發過幾多次email俾漁仔~~

有冇都好,佢投唔投訴係佢自己決定呀,同佢今日支持另一個團體有咩關係?  

雖然大家係呢到買賣龜隻都係開開心心,你情我願,但既然法律不容許,又何必以身試法?

拉遠左.....還是講番Topic吧!!  

評分

查看全部評分

回復

khip 發表於 2012-9-24 21:30
有冇都好,佢投唔投訴係佢自己決定呀,同佢今日支持另一個團體有咩關係?  

雖然大家係呢到買賣龜隻都係 ...

係呀,佢真唔啱,佢今日支持另一個團體來麻煩龜友論壇~~
回復

oooooo 發表於 2012-9-24 21:33
係呀,佢真唔啱,佢今日支持另一個團體來麻煩龜友論壇~~

師兄,你咁講法所有龜友會員都麻煩緊論壇,全部都唔岩~ 咁既然大家一樣,我地又點解可以指責某位User?

評分

查看全部評分

回復

khip 發表於 2012-9-24 21:25
師兄抽錯水wo,而家係Topic係講緊處理個貼既問題,唔係講緊點樣息事寧人...

正經D用腦諗下先講野!!  唔 ...

你絕招嘛~1見世色唔妥你就話1隻手掌拍唔響,
你講就得,其他人講就抽錯水,
唔正經D用腦諗下先講野!!  唔好好似禽獸咁,肚餓見野就咬
咁你都幾小氣wo
回復

gaolao 發表於 2012-9-24 21:40
你絕招嘛~1見世色唔妥你就話1隻手掌拍唔響,
你講就得,其他人講就抽錯水,
唔正經D用腦諗下先講野!!  唔好 ...

邊個小氣有眼見啦...

你自己解釋下一隻手掌拍唔響呢句說話,同呢個Topic 處理某一個貼既手法,有咩關係?

兜唔到既就唔好再出post了,留番下次入到位先抽水
回復

khip 發表於 2012-9-24 21:41
邊個小氣有眼見啦...

你自己解釋下一隻手掌拍唔響呢句說話,同呢個Topic 處理某一個貼既手法,有咩關係? ...

一隻手掌拍唔響呢句說話要你自解,
次次都你講多,唔學你抽水,幾時至博士~
借句說話用下都咋型,大方D啦!!
回復

gaolao 發表於 2012-9-24 21:52
一隻手掌拍唔響呢句說話要你自解,
次次都你講多,唔學你抽水,幾時至博士~
借句說話用下都咋型,大方D啦!! ...

解釋唔到就唔好講,講左出黎又唔明既話,就唔好係到拋書包。

你都唔好再回貼了,如果唔係講呢個Topic,免得呢到變聊天室

評分

查看全部評分

回復

khip 發表於 2012-9-24 21:36
師兄,你咁講法所有龜友會員都麻煩緊論壇,全部都唔岩~ 咁既然大家一樣,我地又點解可以指責某位User?  ...

係你打横嚟諗,走火入魔咗啫
回復

oooooo 發表於 2012-9-24 21:56
係你打横嚟諗,走火入魔咗啫

師兄,照你講法姐~  如果查詢自己個貼 = 製造麻煩,咁我地係呢到使用龜壇,點解唔係麻煩緊龜痴同一眾管理層,定期維護Server,管理??

好啦,我地都係講番Topic內容,扯開話題既野唔好講
回復

khip 發表於 2012-9-24 21:55
解釋唔到就唔好講,講左出黎又唔明既話,就唔好係到拋書包。

你都唔好再回貼了,如果唔係講呢個Topic, ...

呢到變聊天室咪因為你lor,
發言最多就係你,
你不如解釋你同樓主關係啦,
如果唔係你有咩資格代樓主呢個Topic,
樓主都未答大家回應你就第1彈出,
你係蟲?
回復

gaolao 發表於 2012-9-24 22:05
呢到變聊天室咪因為你lor,
發言最多就係你,
你不如解釋你同樓主關係啦,

好笑,幫理不幫親 = 有關係?     咁我同Izzy肯定係兩兄弟!!  我從來都冇代佢答過任何野,只係大家以事論事。

如果師兄要傾既,係聊天室開過Topic,呢到我就唔會再同你講。

又話唔講,唔講又講,執沙啦你~~  發表於 2012-9-24 23:08
回復

khip 發表於 2012-9-24 21:58
師兄,照你講法姐~  如果查詢自己個貼 = 製造麻煩,咁我地係呢到使用龜壇,點解唔係麻煩緊龜痴同一眾管理 ...

查詢自己個貼 = /=製造麻煩
但呢個帖...你架~~
你無野嘛...擂台比武呀!!
你唔扯開話題就咪好lor,
我以為你唔知tim~~

好似係師兄你開頭先wo...上一兩個貼都已經叫講番個Topic嫁啦  發表於 2012-9-24 22:13
回復

khip 發表於 2012-9-24 22:08
好笑,幫理不幫親 = 有關係?     咁我同Izzy肯定係兩兄弟!!  我從來都冇代佢答過任何野,只係大家以事論 ...

你又唔係巴姐條蟲,你知佢諗乜咩,咁就叫幫理不幫親,代佢回應呀,
算啦,你唔會再同我講定我用咗你金句你就無貨賣,預咗你喇~~
你唔好阻我支持巴姐啦,過主啦~~

我有代過巴姐答任何野咩? 師兄你理解能力有問題定係你諗法低能? 邊個無貨賣,落地執緊沙....自己知啦..  發表於 2012-9-24 22:21
回復

khip 發表於 2012-9-19 02:29
幾時嫁....冇見過有

沙發咪你lor
都叫你咪扯話題lor
回復

Odinwp 發表於 2012-9-24 19:31
回復 khip 的帖子

C兄!有c兄話呢位樓主去漁記報串喎

係呀                       
回復

其實巴姐係一個極度固執既正義之士,
對兩爬一貫俠義風骨大為仰慕,
相比兩爬,巴姐將龜友定性為商業論壇,
將佢最心愛既龜當貨物出售,而引起佢極度不滿,
就此「行善」不甘後人,決心杜絕一只龜只買賣,
而最直接而有效而且仲有線人費拎既,梗係報漁記啦,呢個定律黎架麻
本壇亦有不少有識之士都係巴姐開槍既對象,
原因只有一個,就係踩親佢條尾,巴姐對龜係有一套自我認知,
亦好照顧獸醫既生計,凡仆親整傷,大大小小,都係叫人睇獸醫
好似睇獸醫係唔使錢咁。
所以當年點解要灑淚斬巴姐,就係唔想其他無辜既人受罪
而家巴姐復出,係超級認為佢而經改過自新,先比佢出山。
咁巴姐係一個點既人,就唔論到我地呢d古人評論,而係由新一代人去決定

以上就係巴姐血淚史

高~~句句有骨,盲都見到串緊人,係當事懵然不知,不愧橙,讚!!  發表於 2012-9-25 02:03
我好欣賞兩爬的宗旨  發表於 2012-9-24 23:58

評分

參與人數 3威望 +8 收起 理由
kitman1990 + 3 簡而精!!!
c87654 + 3 一針見血
oooooo + 2 高~~句句有骨,盲都見到串緊人,係當事懵然不.

查看全部評分

回復

啊橙 發表於 2012-9-24 23:04
相比兩爬,巴姐將龜友定性為商業論壇, ...

等成晚橙橙終於出現,
但佢回歸令群眾不安...
點算呀?
另你講血淚屎唔講topic會俾人兀架!!
回復

啊橙 發表於 2012-9-24 23:04
相比兩爬,巴姐將龜友定性為商業論壇, ...

漁記都有線人費 ......@@
回復