香港龜友論壇

查看: 7001|回復: 44
打印 上一主題 下一主題

各位師兄,請小心此人!『roychu』

樓主

.................................................................
沙發
下次拎你隻大皇爺出去咬佢!
回復

板凳
Fatal_Paladin 發表於 2012-10-5 16:53
下次拎你隻大皇爺出去咬佢!

哈哈哈,唔好掛,咬臭大皇爺把口…………
回復

地板
回復 鱷君 的帖子

咁師兄就咁睇我覺得你都要負上部份責任,

下次搵個廁所沖一沖水check清楚先嘛, 而且第一次有問題, 第二次換都唔check清楚, 你都太大意啦!

呢家野講個信字冇用, 信自己對眼最緊要!

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
khip + 3 一針見血

查看全部評分

回復

Fatal_Paladin 發表於 2012-10-5 17:49
回復 鱷君 的帖子

咁師兄就咁睇我覺得你都要負上部份責任,

完全明白,在下受教,獲益遍多,多謝師兄!!!
回復

鱷君 發表於 2012-10-5 17:32
哈哈哈,唔好掛,咬臭大皇爺把口…………

慳番餐WO..

咁而家最終係換番你原先隻龜?
回復

一次都吾夠仲要兩次,師兄養龟咁耐咁都受騙
回復

bobby310 發表於 2012-10-5 21:14
回復 鱷君 的帖子

http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=57735

重衰過呢点
回復

piukan 發表於 2012-10-5 21:51
一次都吾夠仲要兩次,師兄養龟咁耐咁都受騙

講個信字咪衰左囉
回復

人地係另一個網話已經換番俾你,話你用粗口罵佢你去睇吓!
回復

其實呢位師兄話隻緣殻花,係好細點。但他死口話隻眼曚,叫他影相又話影唔到。到第二次換三趾既時候我換哂兩隻緣係呢位師兄面前一齊看清楚。發覺原來隻眼係冇事,他死口話尋晚隻眼有事請問一晚之間又會好返。唔緊要你話要換三趾又換,你即場驗龜又話冇問題。一小時候又要換返你隻龜,我即時叫朋友車返隻龜俾你。呢位師兄收番隻龜之後仲whatsapp不停粗口鬧我,真是冇品!

師兄如果唔係亂吹,你放埋眼曚、斷尾照上黎俾大家評論。睇下邊個呃人吹水玩野,你指責得我實有影
回復

copy 唔到條link ,所以只copy內容.
其實大家都等樓主回應.............
回復

animalarthur 發表於 2012-10-6 15:10
copy 唔到條link ,所以只copy內容.

我唔使講其他呀,咁佢唔知自己点龜有事?佢姐係無責任同我講清楚?咁重唔係呃人?
回復

animalarthur 發表於 2012-10-6 15:07
其實呢位師兄話隻緣殻花,係好細點。但他死口話隻眼曚,叫他影相又話影唔到。到第二次換三趾既時候我換哂兩 ...

隻三趾嚴重角質化佢自己唔知?咁重要同我換第二次!唔係呃人係咩?
回復

animalarthur 發表於 2012-10-6 15:07
其實呢位師兄話隻緣殻花,係好細點。但他死口話隻眼曚,叫他影相又話影唔到。到第二次換三趾既時候我換哂兩 ...

同你你呢點無恥騙徒重使講人品呀!隻三趾嚴重角質化你自己唔知?咁你唔知自己点龜有事?你姐係無責任同我講清楚?咁重唔係呃人?咁重要同我換第二次!唔係呃人係呀?重理直氣壯係度講廢呀,死柒頭!
回復

http://香港寵物交易個網址/forum.php?mod=viewthread&tid=85982

各位係咪要去友譠睇下人地回應先呢??單方面的說話不能盡信~
回復

鱷君叫你去竉物交易果邊對質你又唔會應做縮頭龜,而家又係龜友吹水。冇圖冇真相,大家想知鱷君既人格就去友網投訴版就知條友吹水!你一定又想我係度出相,你又要玩潛水啦!
回復

各師兄留意下鱷君所出的相片有冇他所講既斷尾、眼曚,殻花、斷指交收時已告知。條友攞明做作老屈!如果你攞唔出可指責我既相,請你收聲同道歉!
回復

roychu 發表於 2012-10-12 00:38
各師兄留意下鱷君所出的相片有冇他所講既斷尾、眼曚,殻花、斷指交收時已告知。條友攞明做作老屈!如果你攞 ...

你個死騙子唔好再係度指鹿為馬,癲倒是非!你交收講,講你條命,隻公我唔問你個殼係唔係花你都唔7講!whatsapp我有記錄,你唔使怕,記錄相除後送上!當場交收講既野得你知我知,無人知!你各得你隻黃緣母係我有講錯既話,你大可以擺相上黎自己證明,你知我無隻黃緣母既相係度扮癲狗亂吠,咬住我唔放,我各得你点龜有問題我就可以再換,再換你亦同意,第二次換三趾,你唔係話三趾全品咩,結果呢?嚴重角質化,好很野哦!
回復

回復 鱷君 的帖子

係呀!你老屈我點會冇影啲咁重要既相,凈係影啲指責唔到我既相真是奇怪。其實係竉物交易果邊既相片已交代清楚,一看相就知你吹水。你份人都好賤格!
回復