香港龜友論壇

樓主: xiaobao.7
打印 上一主題 下一主題

溫馨提示 請大家小心呢個超級飛機友 蟲蟲碩士(內有電話)

回復 ~爬獸島~ 的帖子

師兄比個相來睇下有幾``````
回復

回復 xiaobao.7 的帖子

地址無
好似話住荃wan線最近金鐘同佐敦果個站
回復

回復

個敗類話今年考大學, 個地址同你講既一樣....
跟佢講電話都正正常常.....時間約左倆次...我每次都問佢系唔糸真既要....
因為星期日交收, 又系朝頭早...都想瞓內D..所以8點就要起身...約咗佢沙田10點...
9點打電話打到12點都無人接....把几火...我地返工得一日休息...
浪費一個朝頭早...又影響下午個心情...
回復

20091110 2012-10-14 07:50
c hing sorry ar
因我媽出耳反而,我唔可以要la@@
sorry ar....
萬分抱歉

我既回覆...算幫人教仔吓話....

你唔要唔緊要...但唔可以唔接電話...
我好少系香港, 屋企無網路可用..打電話俾你...你又唔接..
答應你留, 你未覆我之前,我唔可以賣俾其它人..
我只有一天假期...成個朝頭早就等你....
買賣系相方面...你唔要是正常...但要第一時間告知對方...
不管對方高興否, 你都儘咗該負的青任...
要跟阿媽要到錢...有左預算先可以亂覆人嘛......
未有預算亂開價, 分明玩人....明白無...
對年青人好失望......
回復

回復 turros 的帖子

佢wtapps嘈番我轉頭重好笑 !!!
你算好過我嫁 na ...
起碼佢有pm你
我...我要搵龜痴先搵到佢出黎 ar
回復

回復 bobby310 的帖子

甘唔知 Na
回復

宜家d年青人真係冇用啊 仲考大學 做賊算啦
回復

宜家d年青人真係冇用啊 仲考大學 做賊算啦
回復

拒仲wtspps你?
今次真係要搵拒出黎啊 呢d正X街唔X拒唔得啊
回復

係佢放完飛機後嘈完啦再用第二個ac pm我
據聞條友會係甘問人賣唔賣龜
回復

回復 bobby310 的帖子

如果師兄想幫我地平反/覺得呢個壇唔應該有呢d甘嘅人存在嘅
小弟非常歡迎同壇主傾及提供一切有關嘅資料同紀錄 謝謝
回復

做大學生做佢錦既樣 死左去算啦
回復

其實黎啲錦既人真系敗壞曬龜友論壇既風氣 所以希望管理員可以嚴正處理!
回復

本壇所設之交易區,乃提供一自由平台予會員於此進行交換。
本壇之責任只於維持交易區內之平衡,以免版人濫用使其他會員不便。
本壇亦開宗明義,任何交易責任只屬交易雙方,與本壇毫無關係。
若交易出現任何交易糾紛,亦只屬交易雙方自行處理,本壇不作干涉。
本壇作為一個交流平台,職責在於平衡會員的意見交流,而非作交易糾紛之調解
任何一買賣方出現個人道德,本壇實無力處理,虛擬世界實有其干涉的界限,
而道德問題則包含在內,無論哪一論壇,亦無法遏止道德歪風的出現,請各會員見諒。
回復

以下是他分身的網名,比大家作一個參考
YvY 20091110 nathan3986 jkkh1010 Caution ??? wow456 natha1106 蟲蟲碩士 Canon7D NathanNG        
回復

回復 啊橙 的帖子

呀橙版主:
               其實如果照你既講法話冇法遏止道德歪風既出現 錦你地就可以不顧歪風的出現嗎?!
                照樓主同爬獸島既講法已知“蟲蟲碩士“不是第一次放人飛機了 在此敢問呀橙版主你會
                否認為此行為系對龜友會員做成不便呢?!
回復

請問貴壇會用d咩方法去防止龜痴朋友再甘做呢?
回復

小弟亦系因為曾經比人放過一,兩次飛機 所以先至有錦既諗法!
回復

shshchch6 發表於 2012-10-24 21:05
回復 啊橙 的帖子

呀橙版主:

這是交易雙方問題,與本壇無關。
交易道德並不會對意見交流作出任何之影響,
本壇並非交易論壇。
閣下所提出之對「會員不便」只是對某少部份於交易區賣物之會員不便,
實看不出有何充分原因投放極大量資源技術處理個人道德問題。
本壇重點於意見交流,而非貿易買賣。
回復