香港龜友論壇

樓主: xiaobao.7
打印 上一主題 下一主題

溫馨提示 請大家小心呢個超級飛機友 蟲蟲碩士(內有電話)

龜痴 發表於 2012-10-25 21:35
想知的話 PM 留電
我只想講, 我同 ZERO 版主在背後做好多野管理交易版
並非呀橙一句論壇交易乃會員私人問 ...

有交易區就有爭論

一係取消0者

冇交易區又少左人流

回復

敏carmanlui 發表於 2012-10-25 23:22
有交易區就有爭論

一係取消0者

卡文姐你好!

有冇交易區,兩難  發表於 2012-10-26 01:47
回復

其實大家留意一下公告版,好多帖刀係我出.........
再睇下本版,帖子十居其九我有留言......
禁係咪代表我做野做得最多呢........明顯吾係.........
好多版主在背後做好多野管理交易版..........吾講吾代表冇做~

其實我好吾中意發D嚴厲既公告......
一黎我只係一個小小的版主,吾想俾人感覺功高蓋主.......
二黎本版主所開既公告內容同我自己嗰三版冇關,吾想做到好似做
完額外野驚死人吾知甘周圍講公告天下邀功.....
我好清楚有D會員係甘諗,並吾係我陰謀論而係我親耳所聞....
甚至之前有吾少人提議我做超版,係向我講話"如你所願啦","幫你推""
你有心做,支持呀",我係呆左下.......講真論資排輩,刀係排花花,呀橙佢地先......
我想是我太"高調"引人誤解....
發公告正正高調所以我真係吾想囉.........但發左刀叫有人睇下先發.....當然大家有幾重視真係有眼見.....係好過冇甘囉...
人應該有分析能力及判斷能力吧.....有laws係度你犯法係你錯,你不被處罸係留一線俾你,吾係我地無視/hea應....更吾係
我地錯.....
下下針既講真吾好話你吾開心吾上黎,我刀吾上黎啦.........
BAN AC,  BAN IP, 增加交易評分制, 學超版禁講,呢幾個 POINT 我地都幾過詳細討論過,認為不可行............
做完野比人以為無做過,之後俾人你一言我一語去投訴我地辦事不力我係接受既.....
但係做完野人地知但一樣無視真係有D躁.........只係講三日一帖刀講到我口乾 .........

評分

參與人數 2威望 +3 收起 理由
EV-DAY + 1 操作說明評分區間今日剩餘
大烽 + 2 功德無量

查看全部評分

回復

!、復康人仕∩?
回復

心理不正常  
要靠放飛機洩  
受了乜打擊 ?
無錢?  無女?  
在 哪大學毒輸 ?  ]
飛機師兄
          你農務系

是 "料理農務系" 哈哈..  發表於 2012-11-2 09:45
回復

zero_1 發表於 2012-10-26 00:44
其實大家留意一下公告版,好多帖刀係我出.........
再睇下本版,帖子十居其九我有留言......
禁係咪代表我做 ...

近排成日提 3 日 1 帖,我先 g 有咁既版規 ja
回復