香港龜友論壇

查看: 6348|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

石金鑒賞週---- 投票週

樓主

1) 經過一輪熱烈報名後,有24名石金愛好者參加今次嘅石金鑒賞週,大部分參加者已經交相,Dosesze 師兄因未交相,今次活投票活動應該未能參加。
2) 今次石金鑒賞週因為南石組參加者比較少,最後决定不設南北兩組

3) 投票週期-- 14日時間為限
4) 合併南北兩組,選出大家最喜愛的石金三甲

投票日稍後公佈!!!
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=59898

沙發
回復 一刀兩斷 的帖子

一刀兄!! 放過我啦!! 我都係想多D師兄有得參與同玩下炸!!!
回復

板凳
回復 一刀兩斷 的帖子

最後今天!! OK!! 應承你唔再接!!!
回復

地板
回復 ho123123 的帖子

多謝師兄先,你D龜陣都好厲害!! 哈!! 哈!!
回復

回復 power15 的帖子

Power兄! 你熱門嚟嫁!! 唔好爐氣!! 因有D師兄師姐好遲先睇到個帖呀!
回復

回復 一刀兩斷 的帖子

我依個帖係截數帖,抱住大家玩下心態,放寬一日咁多啦!! 對於有師兄不滿,小弟實在責無旁貸,對大家講聲唔好意思!!
回復

回復 power15 的帖子

power師兄!! 我哋依D民間活動,放寬少少,大家Happy下算啦!! 應承你最後依個帖,24個參加者!
回復

回復 kuen少 的帖子

Kuen少!你今次真係遲咗好多喎!投票就預你一份,參加就無你份了
回復