香港龜友論壇

查看: 2259|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

分享一條片比DSE的考生+P&D招親朋戚友

樓主
無上論壇真係好X耐啦!
我屋企養Ge刀背、黑蛋、巴西都平安無事
DSE真條搞到人好煩,以前見到D龜友要考試都係食下花生..
估唔到自己都咁快..DSE個中文口試我就食左屎,發揮唔到平時的水準.
跟住見到呢個學校學校出左條片,想同大家分享下,
希望要考DSE的龜友們不會食屎,取得自已滿意的成績。
呀...!條片入面有小朋友唔睇得的字眼,
18歲樓下就唔好入去啦!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=bDcz7wD1LJs

另外,玩P&D的人破100rank的可以+我
send 信過妮同我講是龜友,我驚Del左你
我有回到hp2700的天照、67lv綠奧丁、71lv的月光龍同埋45lv的龍騎士
仲有D就味升完~~
ID :118 525 408
沙發
放錯區

補充內容 (2013-3-20 22:02):
我想放響聊天室唔小心放錯!Sorry!!唔該幫我Del帖Thx!
回復

板凳
回復 叔叔北行了 的帖子

我得隻14lv綠奥丁炸
回復

地板
回復 keith0415 的帖子

去我重新發的Post到講啦~~
你可以+我FD,積下人品都好!
回復

經過 1000萬 dl 應該多了幾隻 99 lv (最大) 吧!?
回復