香港龜友論壇

查看: 1752|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

求中蜂兄聯絡...

樓主
我係新手大半個月前係魚街買左2隻紅耳巴西買回家時2隻都好生猛,但其中一隻就一路唔肯食野,而且開始浮水,體重好輕,成日訓覺終於睇見佢愈來愈病我去土瓜灣余醫生度睇但係由另一位醫生睇(因余醫生太多BOOKING,BOOK唔到睇…>’’<),睇左$1,00…:) :O
個醫生話隻龜龜病得好嚴重好可能冇得救了之後比左D藥水龜龜浸,又開左D藥比佢食經過大半個月的治療,隻龜龜開始有D起色,昨天買了豐年蝦比佢食,佢第一次開口主動食野,真係SUPER開心呀!!!!!^0^但係唔知點解….(我估可能浸得藥水多同訓得多,冇咩動過…)佢成身都有甩皮現象加手腳唔係咁靈活,游起水黎好笨笨的宜佢佢仲有浮水現象

另一隻原本好生猛,肯食野但只係LIKE食白飯魚有一次我比佢5條白飯魚佢食,點知佢好禽青一次過同我食哂!!!!之後佢就開始有D唔妥了又係成日訓,唔願食野眼有D我估佢可能係開始病了…>’’<

宜家我真係好擔心兩隻龜龜都有病了….聽聞荃灣中蜂兄好叻醫龜龜,而且價錢唔貴(我真係冇能存再帶佢去余醫生度睇...太貴了...)所以想要中蜂兄的聯絡知道的CC姊可以給我嗎?
沙發
回復

板凳
謝謝你....要BOOK的嗎?
回復

地板
回復 sandylau0423 的帖子

不用....最好打过去問一下......
回復

THANKS!!!
回復