香港龜友論壇

查看: 2343|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

唉...唉/_\ 呢隻一D都唔Heahlthy既healthy仔..

樓主
卓子 發表於 2013-6-1 21:49
話說尋晚....我發現healthy仔個底甲有d啡啡地色同爛左少少.............................................. ...

白色透明野....我之前有隻珠又係咁...睇完中鋒之後...我都未用藥佢就....走左...
快d去睇多次中鋒兄...
白色透明野....多數係腸胃有事...龜龜食開d咩?
如有錯請各位更正!
回復

沙發
卓子 發表於 2013-6-1 22:04
因為前日同大前日佢都無食野(應該係話咬碎d糧但無咩點食), 我前日有帶佢睇中鋒~ 佢叫我浸reptoboost 炸!  ...

我諗都係暫時乾養先
呢2日天氣好俾佢曬1x分鐘太陽, 晒果時俾d水佢(浸過腳仔)
另外之前上網睇過呢個....你睇下healthy仔有冇呢d症狀(希望冇)
http://www.2000fun.com/thread-3215956-1-1.html

c姐加油, healthy仔都加油!
回復

板凳
卓子 發表於 2013-6-1 22:24
佢d爛甲case同healthy仔好似唔係好同呀>< 唉..暫時唯有曬下太陽都乾養住先...thz c姐 ...

因為咁岩你搵中鋒果個甲未有事...
唔知咩事所以唔好亂用藥先
乾養的一兩日睇下點, 一係你連呢張相都post俾中鋒ching睇
睇下佢知唔知咩問題
回復

地板
卓子 發表於 2013-6-1 22:31
唯有係咁啦 呢排healthy仔真係搞到我人都謝哂

我明白的....龜龜有事真係好心痛...又唔知可以點幫佢

thanks c姐a lot!  發表於 2013-6-1 22:35
回復