香港龜友論壇

樓主: Puiki
打印 上一主題 下一主題

有感而發

樓主

讚同!P少,SKCIan師兄板主先係真正做野板主,個果杏X十叫嘜野橙個果,又唔中立,又要扮野,有佢講就冇人講,唔夠講就禁人言扣人分,不知所為,點解有D咁既人做板主架,龜痴大佬,同許老闆,你地覺得有問題嗎?咁我都要加分,唔係比人扣分咪好慘

因為小弟怕比人扣分,希望大家先加下我分先,謝謝大家  發表於 2013-8-9 01:37

評分

參與人數 12威望 +19 收起 理由
龜龜ying + 2 十卜*
兆輝J + 1 人加我又加+1
森山 + 1
AsiaSky + 1 熱血青年
一蚊一隻龜 + 1 一針見血
icaicayin + 2 墊底分
twbb + 1 人加我又加
lishuikuen + 2 一針見血
pennymiko + 1 一針見血
ron410 + 2 說得對
jefflamcy + 2 多謝分享
Puiki + 3 一針見血

查看全部評分

回復

沙發
Swastika39 發表於 2013-8-9 01:41
贊同skclan版主做實事為龜友FORUM出力!!!支持!!!!
另一方面我亦都好贊同Puiki大所講既話!!
個D又唔見佢做野 ...

有得講好講喇,唔係分分鈡個帖比人冊埋都得

我又過番3分比你^.^  發表於 2013-8-9 02:36

評分

參與人數 2威望 +4 收起 理由
pennymiko + 1 功德無量
Puiki + 3

查看全部評分

回復

板凳
龜痴 發表於 2013-8-9 09:16
我呢排太少上龜友, 唔知你地玩緊咩,
但我判斷呢個應該是投訴/意見 POST, 不是一般聊天,
所以幫你移入呢個 ...

龜痴大兄,你應該係咪諗諗呢個人係咪有資格做呢個位置呢,咁多人投訴佢
回復

地板
choichakyam 發表於 2013-8-9 09:03
回復 Puiki 的帖子

一針見血~~我曾經都比佢串過 果陣唔識打個 "啲" 字,我用開 開呢個"D"

上次個Mand人地講整旦糕都鬧人,我咪話囉,聊天室係比人聊天,有人想分享就可以講啦,佢都可以話人

x2 我幫下MANDY手就系咁鬧我  發表於 2013-8-9 14:07
回復

我初初入壇唔知規則在交易區評論人隻龜冇則花唔值呢個價,比佢係度串我話用金錢行量人地隻龜,OK我初初唔知規則係我錯,轉頭我出12000買人地隻龜佢可以用令一個準則鬧人,我有權議價嘛,樓主可以唔岩價可以唔賣比我,幾時論到佢講野,佢亦用金錢去量人地出價,有冇搞錯,呢D係咩人黎架,我地講就唔得,佢講就得,係咪做個十九板主就好巴閉,有佢講就冇人講,有証又句架,冇屈佢呢隻籮底橙架!

H登 044.jpg (94.11 KB, 下載次數: 26)

H登 044.jpg

H登 043.jpg (66.89 KB, 下載次數: 21)

H登 043.jpg

評分

參與人數 3威望 +6 收起 理由
lishuikuen + 2 一針見血
Johnson + 1 加定1分比佢扣x2
Puiki + 3 加定3分比佢扣

查看全部評分

回復

啊橙 發表於 2013-8-9 16:17
你係有權議價,不過請係PM到進行,有曬版規,係你地自己冇去睇過,縱好意思係到嘈。
交易區版規:「自由 ...

我都話你D人永遠唔知自己錯係邊,好似同個生翻講野咁,真係唔知點寫
回復

啊橙 發表於 2013-8-9 16:27
咁你既然知我錯係邊,不如你指條明路比我
總好過係到空口講白話,言之無物
同你講野我都覺得好似同個細路 ...

有證有句仲使講亞伯,死牛一面頸
回復

啊橙 發表於 2013-8-9 16:31
何惜你尐證據係對你不利唔係對我......

回復