香港龜友論壇

查看: 2007|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

放飛機者死

樓主
先前嫌麻煩托個fd幫我開post賣咗隻鱷龜,叫佢直接放我個電話出嚟,之後無幾耐佢就搵咗我
傾咗一陣佢話要,第二日問佢幾時出嚟交收佢唔應以為佢唔要點知佢話自己屋企人入咗院,之後再約。
我問佢咁你幾時ok,佢話要等屋企人出咗院先仲話「一定要,你留畀我」你講到實牙實齒咁我緊信你
之後約佢呢日又唔得果日有就唔到,佢又話一定要。到今日佢whatsapp約岀MK交收,約咗佢6:45,佢6點
話出門口,又話自己電話無電,講埋自己著乜衫,如果電話真係無電就7仔等,去到鬼影都無隻,係我係遲
咗少少但係唔至於要放我飛機下化?我遲咗十分鐘但係至少有同你講咗先,係遲到我對唔住先。

我淨係知你而家明明有上線但係機又唔應打電話有唔聽。
我唔知你係有心放飛機挽嘢定係又有事,仲有係屋企人入咗院我唔知真定假,如果唔想要嘅唔好攞屋企人
入院呢啲藉口嚟講,當然只係如果。仲有唔要就出聲,唔好拖我個幾禮拜有放飛機又唔應機。
睇到嘅你自己心照,我知你得登關機格,whatsapp你又睇5到諾,係度打住比你睇先囉
心底話不能盡錄lu,等你“電話有番電”我再慢慢同你講

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
twbb + 1 多謝分享

查看全部評分

沙發
如果遇到呢d人我一定開名比其他龜友知,等大家小心d
回復

板凳
回復 twbb 的帖子

我都想講畀大家聽,但係佢無係論壇揾我,直接whatsapp我
回復