香港龜友論壇

查看: 4056|回復: 42
打印 上一主題 下一主題

停收任何寵物 不要再pm

關閉 [複製鏈接]
樓主

自養 意留電whatsapp傾 正常價錢可 謝謝
收到幾個師兄投訴,如有人惡意搞事 或 到處招搖撞騙..

擾亂各壇秩序我係唔會手軟,臭史己曾在各大壇聽聞過...

貴帖己引起多人不滿,為免演變罵戰,決定作出關帖處理,

現口頭警告1次,如再次發現惡意搞事者,關閉帳戶

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
joeloklok + 1 我真心覺得你做到野!

查看全部評分

回復

回復 chan359777 的帖子

我興趣黎姐 玩魚花你估唔洗本? 蝕住黎玩你唔知姐 SDU兄
回復

我咁耐已嚟都咁欣賞你嘅生意頭腦!商界奇才!
回復

多謝師兄提點 新手唔應該買貴野 生命寶貴 我屋企兩隻豹我唔係當佢實驗品 我都好珍惜佢地 其實要玩幾耐先可以買輻射龜??? 有無師兄分享下 唔想為左養寵物嘈交 一萬蚊收唔到下次我會出更高價 希望師兄高抬貴手 我只想搵到心頭好 不是想嘈交 如有錯 請原諒 我不是什麼有錢人 但最小我用雙手搵食 唔希望師兄用乞丐來形容自己 我也不會說人是乞丐這樣沒禮貌的行為 多謝
回復

爆頭兄 發表於 2013-8-23 19:59
回復 黑食 的帖子

果隻其實我見人賣幾多就賣幾多 真心唔鐘意紅腿 咁你覺得混龍啲龍好靚? 爛鰭爛尾 我就唔 ...

混龍係唔令嫁喇 咁你話我無爬文丫ma

搵得多同小 見人見智 !!! 我平唔平可以問下人=]
唔似你喇
好了 個個都叫我唔好理
我收聲了 你慢慢威下喇
回復

回復 東南 的帖子

師兄 我唔知幾時有踩到你條尾 如有真不好意思 R龜平極都貴過豹多多聲
回復

回復 黑食 的帖子

果隻其實我見人賣幾多就賣幾多 真心唔鐘意紅腿 咁你覺得混龍啲龍好靚? 爛鰭爛尾 我就唔太睇好啦 一早都知你為人麻煩 賣魚又話自己唔係外賣仔 又咁又咁 賣唔出啲魚缸咪又係咁pm我 識話人唔識話自己 同行真係如敵國 呢度我岩岩玩 真係唔夠你玩 返一水益龜友 講真無錢賺你仲會唔會返????
回復

黑食 發表於 2013-8-23 19:03
ching 對住乞丐不要粗魯
柯下幾個黃金給他可以了

大家跟本唔需要理呢條膠人,佢可能想100至200收白豹,1千至2千收R  
回復

爆頭兄 發表於 2013-8-23 19:29
回復 黑食 的帖子

其實我真心想養一隻就算 唔想好似師兄你買買賣賣 成日咁玩好辛苦 仲有上次唔賣條魚比你 ...

你呢句好能正A_A
(羅漢單養先靚 証明左師兄無爬文就買)
快d喇 陪你出去吊老闆!!! 亞x紅x 你有排吊!!!
佢門口缸野幾十條龍咁混法 你一定要入去同佢理論下先得!!!
要叫老闆爬文先得嫁!!!

未學行先學走 而家仲要學飛!?叫反我爬文???以為自己玩羅漢好了得 ?
繁殖都未能識 吠乜春???淨係識低收貴賣!!!
你係uw個朵臭晒就黎呢面搵食???
証明:
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=82998

回復

回復 黑食 的帖子

其實我真心想養一隻就算 唔想好似師兄你買買賣賣 成日咁玩好辛苦 仲有上次唔賣條魚比你 ...

羅漢 鬼唔知單玩會令d咩!!!????
龍魚夠係喇 !!!
你去魚街d龍魚店 入去指能住個老闆個頭黎話!!你有冇爬文嫁龍魚 混養唔靚嫁!!!!

我開車兜埋你出去又點話!!!
回復

回復 黑食 的帖子

米吹水喇~.~"
我講明係拎黎混條過背金龍!!!
我所有s系都係獨立缸養!!!
另外 我唔係買買賣賣 我係反一水龜 平賣!!
益下龜友們!!!!!
真心想養一隻你就唔會上次 800改反1200黎搵錢喇^^
條魚你唔敢賣比我 咁ws反我話平賣比我托咩
睇相去=] 你真係太好人>"< 我覺得你吹呢個故事好正!!!!
什麼生命寶貴 @@

第一次問你!!! 講明混武吉美拉!!! 想吹花我@@? 笑死混食人鯧=.=

前幾日 自己ws我平比我

請師兄留意用詞,勿過於挑釁  發表於 2013-8-23 22:08
回復

回復 黑食 的帖子

其實我真心想養一隻就算 唔想好似師兄你買買賣賣 成日咁玩好辛苦 仲有上次唔賣條魚比你唔好意思 聽到你話同食人倉混養先唔敢賣比你 生命寶貴 希望你明白 條魚賣唔賣唔緊要 賣都希望有個識養既人 羅漢單養先靚 証明左師兄無爬文就買 我都聽你講 玩下啲你認為新玩既龜先
回復

爆頭兄 發表於 2013-8-23 19:03
回復 黑食 的帖子

算啦 傾唔岩就唔好再傾 你有你賣 我有我買 好嗎?

你改標頭目的都系想我留意姐!
我順你意!而家又分你我!?
回復

回復 黑食 的帖子

算啦 傾唔岩就唔好再傾 你有你賣 我有我買 好嗎?
回復

東南 發表於 2013-8-23 18:47
收皮啦你,10cm豹龜800蚊都買唔起,學人養R

ching 對住乞丐不要粗魯
柯下幾個黃金給他可以了
回復

回復 東南 的帖子

隻豹得既就唔洗諗啦
回復

C兄有錢點解唔出去買?又要係到低價收,自己出去慢慢睇先買唔好?等陣係到又要到D病龜又要係到講講講
回復

10cm豹龜800蚊都買唔起,學人養R

注意用詞,勿過於粗鄙  發表於 2013-8-23 22:06
回復

爆頭兄 發表於 2013-8-23 18:15
回復 黑食 的帖子

養龜都有分先後???同係一隻龜 咩學行學走? 你想要條魚都平比你啦 你又唔覆要唔要 幾 ...

魚==?
好耐前問過!
系你賣唔出
前日無喇喇ws問平d賣俾我要唔要條魚!
點知你當我水魚出反上次既價!咁系彩你都有味喇!
咪扮fd plz
另外!我系上次見你用幾10蚊既魚換隻紅腿反黎!
之後又話家人反對放800!見多人要就改1200!先會留第一次既言!
第二次留言系想講你連基本陸龜知識都要問人!
系,你威!有錢收r!但要知道無獸醫會醫r的!
送多次俾你!未學行先學走!
回復