香港龜友論壇

查看: 2996|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

又一無誠信的人

樓主

faifai出三隻南石和1隻黑雜花
佢話全要1800我問佢全要1500得唔得
佢話得,問我幾時可交收

沙發
出就通知你。。。
要吾要到罷啦。。。
回復

板凳
誠信真係好緊要 , 但依家唔多人重視個人誠信問題
回復

地板
好古怪
回復

真係慘,原本開心嘅買賣,遇上了言而無信嘅人。
真係諗唔明呢啲人點解可以連一啲道德標準都無,可能佢由細到大都俾人呃大,所以,樓主都係睇開啲啦,放過自己(無論為呢類不知所謂的人谷氣)。
支持大家一齊聲討無誠信嘅人.......
回復

whatsapp龜相俾我
回復

依家好多依D人, 剛剛朋友買野又係咁,
約好買件野$1000 , 出到去CALL佢, 佢話有師兄出$1200咁你點,
我朋友同佢講, 你依D咁無誠信, 一陳我比$1200, 你又加價, 咁我應該點?
真係痴X線,  依家太多依D人
回復

KPS 發表於 2013-9-4 08:45
依家好多依D人, 剛剛朋友買野又係咁,
約好買件野$1000 , 出到去CALL佢, 佢話有師兄出$1200咁你點,
我朋友同 ...

你朋友應該同佢講出1300, 跟手叫佢去等你再放佢飛機........教訓吓佢
回復

睇黎我唔出聲唔得:
各位師兄 我最後唔賣比佢既原因
1 各位可以睇番呢位yes 師兄d貼 佢最主要係想收我隻黑雜花做轉手
2 呢位師兄對上一次交收遲左差不多半小時
我有應承到交易係唔岩主要係我之後考慮到小龜不是落到最終龜友而無約實交收
Sorry
呢位師兄我其實我都幫過佢本人唔少 如今佢決定以德報怨
我基本上有佢本人唔少衰野係手 如果佢要堅持再因為呢件一事而唔關貼
我都會公開佢本人啲惡行

我相信FAIFAI114既為人  發表於 2013-9-5 11:52
我覺你的理由有點兒牽强.. 你1.5位我也和你交易过...好像老鼠掉天平....哈  發表於 2013-9-5 00:35

評分

參與人數 4威望 +18 收起 理由
Johnson + 1 價廉物美XDD
alvintang1346 + 1 一針見血
人人龜場 + 8 一針見血
skclan + 8 原創內容

查看全部評分

回復

faifai114 發表於 2013-9-4 09:36
睇黎我唔出聲唔得:
1 各位可以睇番呢位yes 師兄d貼 佢最主要係想收我隻黑 ...

原來係咁, 咁你應該用依個理由唔賣比佢, 件事咪好解決羅
不過你D龜有無相睇呀?
回復

faifai114 發表於 2013-9-4 09:36
睇黎我唔出聲唔得:
1 各位可以睇番呢位yes 師兄d貼 佢最主要係想收我隻黑 ...

件事邊個唔岩邊個唔著好應該私底下傾好處理,
搞清楚真係有誠信問題才開帖都未遲...
但現今己搬左上網公諸於世,希望兩位師兄私自和解...
如有剷帖需要及其他問題可聯絡各版主處理...

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
joeloklok + 1 欣賞你夠公道

查看全部評分

回復