香港龜友論壇

樓主: man198735
打印 上一主題 下一主題

啊橙

關閉 [複製鏈接]
咁小事都不斷開帖,食米唔知米貴,社會極端份子,
總之你地點傾都無所謂,唔好有違規問題就ok..
講就講過,每個地方都有佢嘅秩序,
不論網上或現實世界,如發現有人惡意挑起罵戰,
引起不安惹起動盪,我唔會另行通知直接禁止訪問
回復

啊橙,算吧,講得惡又話你蝦佢,講得客氣佢又當你臭四,反正我地個名都臭晒的了,唔使解釋咁多,總之有違規就扣分,唔使講廢話,個個好似小朋友咁,輸打贏要,網絡世界,俾佢贏吧,好似我咁,嘈過不下十個人,講到對方條氣唔順,咁我咪話咁唔舒服咪出來飲茶囉,約親出來請飲茶,無一個契弟夠膽,打字又如何如何,咁仲有什麼意思呢,別嘈了,俾佢地威吧

火水兄,我夠胆出黎飲茶架如果你請,我都想見下你有幾靚仔!嘻....  發表於 2013-9-15 02:38

評分

參與人數 2威望 +13 收起 理由
khip + 3 一針見血
啊橙 + 10 一針見血

查看全部評分

回復

skclan 發表於 2013-9-14 12:15
咁小事都不斷開帖,食米唔知米貴,社會極端份子,
總之你地點傾都無所謂,唔好有違規問題就ok..
講就講過, ...

知5知自己up乜?
回復

EV-DAY 發表於 2013-9-14 12:29

知5知自己up乜?

你比我扣完30分終於識正常打字喇?
我都睇到唔順眼,你唔清楚我講乜?
我話再刻意搞事者,我直接封帳號
再唔明你可以試下嘅,話說到此。

午’飯叫明友打的 我為不健全一位令你唔順眼 srry  發表於 2013-9-14 20:49
回復

回復 火水. 的帖子

我又唔該你睇清楚,我冇話你「剛剛」
用依幾個字,但就見你用過依幾個字眼囉,
我並唔係辦正義,只係講道理。
唔鐘意睇可以當我透明。講完
回復

回復 佑鳥仁子 的帖子

我當然當你透明啦,我完全無放你在眼內,只是你咁次又講起我個名,我才回你而已
回復

i nkiss u  too b
回復

君臨天下 發表於 2013-9-14 10:36
依家咁多人唔滿意個隻橙,龜痴兄,你有冇做過野檢討,又話9月有調查報告,又係得過講字,想唔話你地係自己友都 ...

君兄...客觀少少,

龜痴簡單講係果種多一事不如少一事既人, 所謂水清則無魚,

我見有人成日話龜友管理層自己圍威喂, 老實講我唔係因為「埋堆」先成為版主, 真係SEND個PM比龜痴自薦就可以做版主。

我亦唔見版主會幾個圍埋一齊針對某個人, 呢度好多版主現實正務都好忙, 好似我咁上龜友既時間都唔多, 何況邊有時間心機搞咩小圈子...

回復

,

Fatal_Paladin 發表於 2013-9-15 01:21
君兄...客觀少少,

龜痴簡單講係果種多一事不如少一事既人, 所謂水清則無魚,

C兄,咁多板主我就最尊敬你一個,我覺得你有實力,但果個亞橙真係不敢恭維,我初入壇已經蝦我D新丁,話我用價錢去衡量人D龜,○K係我初入唔識規則係我唔岩,但轉頭就用價錢去衡量我出價,雖然買賣區講價應該要PM,但佢同我講食米唔知價,佢又係用價錢去衡量人,佢做板主係咪應該要提醒我地講價係要PM,但佢冇咁做,係去串人,佢有咩資格做板主呀,我見佢周不時都係度蝦D網友真係好激氣,唔係話龜痴多一事不如少一事,係佢做得呢個位就要交代點解有D咁既板主全在,唔做野祇有人地覺得你地係自已人玩哂,係佢責任,何放龜痴兄曾經講過話會調查,應承佐9月有報告,我諗佢都唔會言言冇信瓜,C兄,你都唔係第一日識我啦,我不嬲有個句講個句,冇理個D我會力撑到低,你見金轉果件事就知喇,不過我依家已盡量小同人嘈,有時覺得我地信主唔應該咁,應該去願諒人,但呢一個人我真係忍唔住,依家唔係淨係我一個話佢,依家係好多龜友都係咁憎佢,佢係做得好點會咁多人會指指點點佢,其實我已經好客觀,我又唔係同佢有仇,我真係對事,事實佢真係好差。

Agree  發表於 2013-9-15 10:50
回復

冇睇晒D文,不過如果單純係犯規,版主做野其實冇咩好投訴呀....

有錯唔執正既,想買野既又睇得辛苦,除非本身條規則有問題咁就話姐.....版主處理有問題,黑白不明確姐..

如果連簡單出問既規則都覺得守唔到,只係怪人地刪走你既賣野貼,咁岩不是輸打嬴要?

冇睇哂D文唔知發生咩事就去撐人,你知佢做過D咩呀!你知佢過去欺付過幾多龜友呀!知道來龍去脈先好撑人。  發表於 2013-9-15 08:11
回復

君臨天下 發表於 2013-9-15 01:45
C兄,咁多板主我就最尊敬你一個,我覺得你有實力,但果個亞橙真係不敢恭維,我初入壇已經蝦我D新丁,話我 ...

哈哈,你真係好好野,
你真係連字都未識睇就係到話人,
「版規」一早講明要議價請pm,
睇版規係你自己既責任,做錯被人話係理所當然,
個個做錯都要先pm我咪仲得店?一日二百四個中都唔夠我用啦。
你咩身份我唔話得你?你估你幾十歲人就唔可以比個廿歲既黎話?
你係新手但識得從龜既花紋去判斷只R值幾錢,你個新手真係幾新下。
蝦網友呢點先係搞笑,個D被我「蝦」網友全部同 閣下一樣,
唔識睇版規,連自己既責任都未做好就係到嘈嘈閉,
淨係識得哩係電腦前面做戰士,叫你出黎飲茶又冇反應,
你唔係怕左個廿歲既年青人?

我有冇實力你知D乜?做版主的確係要對該環頭有一定認識,
我本身係活動版版主,係舊壇我不時搞尐戶外活動,
所以龜癡先同意被個活動版我做去搞活動,
係轉左新壇之後陸龜版缺人,而我自己有養識少少,
所以先暫時兼任呢個陸龜版主,
直到FATAL師兄出現,出任陸龜版主一職,
我先正式係陸龜版除名,做番活動版版主。

你連我點做邊個版既職務既過去都未知,
就學人話人冇料做版主,
「冇睇哂件事就去話人,你知佢點做版主咩!你知佢過去既經歷咩!知道來龍去脈先好話人。  」呢個比番你。

幾十歲人都仲係咁諗野就真係幫你唔到,
上帝有冇話你知認識一個人係唔好從片面去睇?
我自問對 閣下真係談唔上針對/厭惡,我連你真人都未認識
針對/串你對我都唔會有咩好處,又唔會自我感覺良好,
得你係到嘈生曬,你連一個教徒既本份都未做好,
話被人知你信上帝,上帝都唔信你啦。
輸打贏要唔話得唔鬧得又唔見得,何人也?

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
skclan + 10 渣渣手粉筆字抹左佢,岩傾岩傾多兩句,嘈就嘈.

查看全部評分

回復

你永遠都唔會認你有咩問題,冇咁多時間同你舌戰,留反啖氣暖肚好過,同你講祇會影衰我既人格,厚顏之徒,冇野講

同意  發表於 2013-9-15 16:51

評分

skclan + 10 渣渣手粉筆字抹左佢,岩傾岩傾多兩句,嘈就嘈.

查看全部評分

回復

回復 啊橙 的帖子

客觀啲,有時我幾欣賞阿橙願意去打咁多字去解釋,唔理邊個啱都好,總算係有回應,無特別含意,更加無話邊個錯,路過而已,無需理會

評分

查看全部評分

回復

件事無刻意偏幫任何人/會員級別,
針對事不針對人,男人大丈夫小事一樁無須在意,
咁多位有發言既師兄都係為大家為論壇好,各有道理

好,件事就此完結,關帖以免有人無故又抽水,大把呢D柒頭!
回復