香港龜友論壇

查看: 8778|回復: 93
打印 上一主題 下一主題

啊橙

關閉 [複製鏈接]
樓主
啊橙 1 分鐘前閣下已多次違反本壇交易版版規
如有再犯,則禁言三日,
若情況並無改善,則禁言七日或以上。
此乃最後警告........哈哈哈...我出POST..又唔岩你睇丫???又話我空泛..賣樣野洗唔洗丈字文....大家睇得明咪得...你係咪宅到冇野做...係就去打飛機     GAME啦!!!!

評分

參與人數 3威望 +7 收起 理由
佑鳥仁子 + 1 支持
Puiki + 3 內容違規/空泛 不過我係加分^^.
君臨天下 + 3 支持分

查看全部評分

沙發
何解認為係人身攻擊呢??????
回復

板凳
我只係聊天...如果佢都鎖我大家都知佢係咩人...唔比人講得...咪打壓我LAW~!!!!!
回復

地板
嘩.......咁好GA版主睇黎都好多人唔LIKE..咁真唔知邊個係自取其辱
回復

真其他版主不要移POST..這是我們聊天
回復

我相都放埋....好過只係字....佢都話空泛刪我POST~~~~我估佢想我賣樣野...要打千字文...解釋品種...生活習慣..同我自己養GA習慣
回復

佢都未訓醒.....唔係我有收規則....是他白吃...冇理
回復

都話唔好移我post我又唔係投訴移咩去個到姐?!我宜家係聊天!!移反出黎拉!!唔你咁都分唔到咩係投訴定聊天丫!!啊橙版主咁識分!實分到既!!版主睇到快同我移反出黎!!唔係又比人話刪post快。。移post慢
回復

回復 佑鳥仁子 的帖子

啊橙有文化到叫我自己去睇咩叫空泛!!佢講野太充實
回復

你睇到啊橙幾有文化又充實既內容!賣野要打九萬幾字解釋自己賣咩??喂…………啊橙係到咁幫移反post去聊天室!!刪post你又咁快!我話明唔係投訴只聊天!!唔係分唔到丫??咪潛水拉啊橙大人
回復

第一次你刪我post....ok我冇相我衰!!第二次相都放埋你又刪!!我冇你讀咁多書!!扮晒正義又有捉定唔捉!賣野姐!洗唔洗出書面報告!!移反個post去聊天個邊!!怕更多人知你咁有文化同充實既發表??大家如果我不見。。被鎖大家都知咩事!!
回復

唔洗拉你宜家拎出黎做過咩都冇人知!!你係到就移反個post出黎拉!!身有屎唔敢拎黎哩個post比我地吹水??
回復

咪扮野唔到先得架!我地確實係到吹水點解又係錯區/投訴呢??
回復