香港龜友論壇

樓主: man198735
打印 上一主題 下一主題

啊橙

關閉 [複製鏈接]
樓主
你要玩野我冇所謂,你地幫人要係到圍威喂都冇所謂,
但請你地解釋或者說服我以下帖既內容係冇違反版規,
如果你地講得店說服到我或者其他版主既,呢個版主唔撈又點話,
內容(1) :有意PMPMPM~!!有意PMPMPM~*n次
內容(2) :有意者..請密....本人慢慢長細回答....

版規(1) :出售帖子的內容不可以太過簡單,例如只是:XXX有意pm我或只是貼一條link便算(短片除外)
版規(2) :一、帖子標題及內容必須確實無誤,內容不可空泛,亦不可只以超連結作帖子內容

正常帖(1) :SELL~
正常帖(2) :福仔

回復

沙發
小霸皇 發表於 2013-9-14 01:37
回復 研究陸龜 的帖子

其實我重點系 凡事渣正黎做. 真系會討人厭.

有尐版主的確會先點評,見再冇改善先del帖,
或者呢尐叫做人性化既執行,
但我會覺得你要係到賣野,睇版規就係你既責任,
你做錯左,我又見到,咁冇可能唔行動,
違例迫車有冇交警會放過你?
衝紅燈被警察撞正,佢可以選擇票控你,
但如果你態度誠懇認錯既,警察或許會放過你一馬,
人性化執化唔係話要肇事者死,但做錯就係做錯,
子曰:「知錯能改,善莫大焉。」肯認錯既,一定會從輕。
可惜唔見樓主有以上既行動,仲出帖大數他人不是,

如果唔先渣正黎做,只會令更多人以此為例。
奈何各版主並非全職,只能抽樣式檢查,
若有縱容只會令犯事者於版主繁忙既時候悻然避過。
試問存有悻然心態既人會否知道錯在何方?

再者若要全個人名聲而視版規於無物,
我做唔出,對他人友善,他人就會對我友善,
係現實社會係行唔通,
而且呢個壇係龜癡既,佢搵邊個黎做版主,
梗係由龜癡話事,
呢個壇既使費一開始係佢自己出資,
係而家有尐廣告費支持下,
個幫無謂人以為自己識打字就係到圍威喂,
笑話一則,佢地一個崩都冇出過,
憑咩去質疑壇既內政。
回復

板凳
man198735 發表於 2013-9-14 10:55
第一次你刪我post....ok我冇相我衰!!第二次相都放埋你又刪!!我冇你讀咁多書!!扮晒正義又有捉定唔捉! ...

你第二個帖都係冇相架
你連頭像個張相都show唔到出黎
使唔使我放佢出黎比你睇睇
回復

地板
man198735 發表於 2013-9-14 11:22
唔洗拉你宜家拎出黎做過咩都冇人知!!你係到就移反個post出黎拉!!身有屎唔敢拎黎哩個post比我地吹水?? ...

如果有人編輯過係會有顯示
除非你身有屎,
放呢我就放左出黎,
請你自己睇睇張相係邊到
回復

君臨天下 發表於 2013-9-15 01:45
C兄,咁多板主我就最尊敬你一個,我覺得你有實力,但果個亞橙真係不敢恭維,我初入壇已經蝦我D新丁,話我 ...

哈哈,你真係好好野,
你真係連字都未識睇就係到話人,
「版規」一早講明要議價請pm,
睇版規係你自己既責任,做錯被人話係理所當然,
個個做錯都要先pm我咪仲得店?一日二百四個中都唔夠我用啦。
你咩身份我唔話得你?你估你幾十歲人就唔可以比個廿歲既黎話?
你係新手但識得從龜既花紋去判斷只R值幾錢,你個新手真係幾新下。
蝦網友呢點先係搞笑,個D被我「蝦」網友全部同 閣下一樣,
唔識睇版規,連自己既責任都未做好就係到嘈嘈閉,
淨係識得哩係電腦前面做戰士,叫你出黎飲茶又冇反應,
你唔係怕左個廿歲既年青人?

我有冇實力你知D乜?做版主的確係要對該環頭有一定認識,
我本身係活動版版主,係舊壇我不時搞尐戶外活動,
所以龜癡先同意被個活動版我做去搞活動,
係轉左新壇之後陸龜版缺人,而我自己有養識少少,
所以先暫時兼任呢個陸龜版主,
直到FATAL師兄出現,出任陸龜版主一職,
我先正式係陸龜版除名,做番活動版版主。

你連我點做邊個版既職務既過去都未知,
就學人話人冇料做版主,
「冇睇哂件事就去話人,你知佢點做版主咩!你知佢過去既經歷咩!知道來龍去脈先好話人。  」呢個比番你。

幾十歲人都仲係咁諗野就真係幫你唔到,
上帝有冇話你知認識一個人係唔好從片面去睇?
我自問對 閣下真係談唔上針對/厭惡,我連你真人都未認識
針對/串你對我都唔會有咩好處,又唔會自我感覺良好,
得你係到嘈生曬,你連一個教徒既本份都未做好,
話被人知你信上帝,上帝都唔信你啦。
輸打贏要唔話得唔鬧得又唔見得,何人也?

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
skclan + 10 渣渣手粉筆字抹左佢,岩傾岩傾多兩句,嘈就嘈.

查看全部評分

回復