香港龜友論壇

樓主: man198735
打印 上一主題 下一主題

啊橙

關閉 [複製鏈接]
樓主
佑鳥仁子 發表於 2013-9-14 09:35
回復 龜痴 的帖子

我覺得你地班板主雙重標準囉,

講還講唔好燒埋我,我那裡粗言穢語及人身攻擊,我粗親你菊花嗎?同人嘈,唔通我仲你好前你好後啊.....講野用下個腦算人身攻擊嗎?你唔係可愛單純到這地埗吧,你第一日出來社會嗎?
回復

沙發
回復 佑鳥仁子 的帖子

我剛打左菊花而已,其他果D剛剛完全無講,你自己睇清清楚,唔好等陣話你隻眼有事又話我人身攻擊你,至於果個帖我當然記得,係佢點著我先的,唔好唔夠人嘈就捉住果幾隻字亂吠,唔好行出來辦正義之士吧,嗌交唔用助語詞,唔通我剩你向你問好咩,唔好咁天真啦
回復

板凳
其實這個壇俾你地講到咁無用咁垃圾,咁你仲留在這垃圾桶為何呢?唔通你地通係垃圾?咁大家都係垃圾就唔好怪個垃圾桶污蔑啦
回復

地板
啊橙,算吧,講得惡又話你蝦佢,講得客氣佢又當你臭四,反正我地個名都臭晒的了,唔使解釋咁多,總之有違規就扣分,唔使講廢話,個個好似小朋友咁,輸打贏要,網絡世界,俾佢贏吧,好似我咁,嘈過不下十個人,講到對方條氣唔順,咁我咪話咁唔舒服咪出來飲茶囉,約親出來請飲茶,無一個契弟夠膽,打字又如何如何,咁仲有什麼意思呢,別嘈了,俾佢地威吧

火水兄,我夠胆出黎飲茶架如果你請,我都想見下你有幾靚仔!嘻....  發表於 2013-9-15 02:38

評分

參與人數 2威望 +13 收起 理由
khip + 3 一針見血
啊橙 + 10 一針見血

查看全部評分

回復

回復 佑鳥仁子 的帖子

我當然當你透明啦,我完全無放你在眼內,只是你咁次又講起我個名,我才回你而已
回復