香港龜友論壇

查看: 2670|回復: 8

=_______=""..過肥的龜龜

今日友人SEND左條LINK比我睇...(因知我而家愛上了龜XD)
http://disp.cc/b/253-6yOM

最後張相..睇完...覺得佢隻龜龜應該過肥吧~

同埋第一時間覺得佢啊媽吹水呃佢應該...因為餵2條..邊有可能肥得咁誇張呀..哈哈~~~

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
君臨天下 + 3 多謝分享

查看全部評分

回復 kittyapple38 的帖子

我都試過比我老豆幫我餵龜,結果半瓶大裝zoomed就在兩天後完全消失
回復

回復 michaelphone 的帖子

................................2天後完全消失<< 笑左-_-"
哈哈哈~~~

我男朋友媽媽都係...一落糧一落落3匙羹=.="...(m記食雪糕白色個隻)
之後男朋友問佢..點解要餵咁多?
佢媽: 咁3隻龜呀ma.. 咪每人一羹囉-..-"
男朋友: 以後我餵得啦! 你唔好再餵.. 食死佢地! 我唔想佢地反殼
佢媽: 哦-_-"

hahahha~~
回復

肥D仲好喇,可愛D麻!
回復

回復 君臨天下 的帖子

但係張相...感覺係..痴肥wor....
回復

回復 kittyapple38 的帖子

一人一羹

x2*真係均真  發表於 2013-9-18 18:26
回復

回復

回復 roy20090308 的帖子

係WOR...都唔知好嬲定好笑..HAHAH~
回復

我今日檢查d龜龜都發現隻大非肥到d肉吱晒出黎, 係時候要減肥了
回復