香港龜友論壇

查看: 1794|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[歐美風卡牌/戰棋/RPG] Blood Brothers !

樓主

遊戲下載:
https://play.google.com/store/ap ... od_Brothers_Android

APK:
http://www.mediafire.com/?747pung9jlofzwg

Blood Brothers有激動人心的戰鬥,神秘的人物,和一個故事,將吸引你從開始到結束!
黑魔法RPG看上去很容易學,其實很難掌握:一個經驗與任何你有,就在你的指尖。

遊戲簡介:

1.從8位英雄中選一成為你的吸血鬼主角
2.畫風精美,多達150種以上不同種族或技能的伙伴
3.收集不同種族夥伴組成你自己的隊伍!!
4. 升級升技能,進化,水晶合成!
5. 開發人員非常努力,每星期都有更新!

完左新手任務之後可以入Invite ID: 7AyaXJ (跟大細草)
可以即時得到10000G ,Silver Coin x 3 , Copper Coin x 5Coins

有興趣就試下玩先~過完新手任務唔岩就算:)
(當然最好可以幫我入
Invite ID 哈哈)
--------------------------------------------
常見問題:

1] 邊隻英雄比較勁?

白騎同猩猩比較勁

2] 卡點分邊D勁D?

EP>R>UC>C

3] 咩coin可以抽到咩卡?

所有coin都有機會抽到EP,只係機率問題

4] Bloodbrother功能有咩用?

食怪升技能,進化,水晶合成

5] 太多卡又吾夠錢Bloodbro可以點?

禁more>dismiss

6] 點可以升技升得快d?

食火人shade(可以在event中獲得)

7] 普通血捉吾捉到UC?
捉到,但機率比較低

8] 角色下面有粒藍點,代表乜?

代表有後備,可以換人

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
songshu + 1 多謝分享

查看全部評分

沙發
好分享 thx
回復

板凳
kof 發表於 2012-8-16 21:30
好分享 thx

等你黎玩