香港龜友論壇

查看: 1387|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

**『冷暖加濕器及普通加濕器』**

樓主

見接近冬天來臨,我第一次養陸龜過冬,所以都稔住做足準備,稔住訂購可較冷暖既加濕霧化機,睇下各位有無興趣一齊訂
第一款:可入7L水,旋钮式調教式冰暖溫度及霧化大細,無水自己斷電及有亮燈顯示功能,極靜

售價為HKD450

第二款:可入7L水,開到最細可持續60小時,360度旋轉出霧口,極靜,數字顯示,彩色背景,白天黑夜各功能顯示一目了然,可自己調教你想幾多%濕度,内置濕度探測系统,獨有的“水霧不凝珠”技術,徹底突破傳统加濕器“霧水濕地”的
技術缺陷,將霧打得更细,令加濕更均匀,有效避免周圍物品發霉、滋長细菌,自動恒濕控制系统,離子水質過滤系统,數字定時功能,最長定時時間可達12小時,無水自動斷電,出霧口360度任意方向旋轉加濕,出霧大細可調較,總括最重要,*可定時,可濕度設置,霧量可調教大細,熱霧,*可選擇淺藍色,深藍,銀灰色
售價為HKD650,如選銀灰色可選擇加一個遙控器加30(如有興趣可以PM留信息俾我)

沙發
三腳定兩腳插頭?
回復

板凳
我都打算淘 , 但淘寶買一部(第二款)計番斱係4百幾HKD
回復

地板
收貨時會係三腳插
回復

另一位師兄部機售價只係100蚊港幣到佢賣3xx,我唔知佢會有咩服務跟返,但我最少會確保有三腳插,三腳插唔會易鬆但兩腳就好易鬆出黎
回復

木箱可用?
回復