香港龜友論壇

查看: 2367|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

徵意見!!

關閉 [複製鏈接]
樓主

我想問下大家..
大家如果最近有上黎,都應該知道我出左個POST
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=102005&extra=page%3D1

本來出左呢個POST幾日後我都少出聲...又見佢冇再出現,即使而家被版主限時關左POST,我都諗住就咁算...

點不知佢又PM 黎恐嚇人,咁反正我出開手,唔差在幫佢廣傳...

雖則我唔係"洋蔥圈",我都知我"厚多士",但我絕對唔係"新地"唔好,係佢"食菜肉"想要"蝦鵝"地呢D女人仔,我先迫於無奈...

以下係最新既pm ..感謝龜yingying提供..

單選投票, 共有 18 人參與投票

投票已經結束

66.67% (12)
22.22% (4)
11.11% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限

評分

參與人數 5威望 +18 收起 理由
602151 + 3 功德無量+熱心幫助
龜龜ying + 3 熱心幫助
skclan + 8 熱心幫助
地獄火 + 3 多謝分享
小霸皇 + 1

查看全部評分

回復

沙發

我幾時有恐嚇佢呀!我衹想佢不會好似妳地一般見識所以同佢講唔好咁做!因為我覺得佢唔係咁既人!其他人我根本唔會理佢地,我唔想佢比其他龜友覺得佢係一個無聊人,既然佢唔接受人意見都冇辨法,哈!點知又比妳D人炒作!本來真係怕佐妳D人不作出聲!原来咁都比人恰上面!一直我都係我俾妳恰上面仲話我恰妳地,我蠢,中了妳計鬧返妳地,才比妳可炒作,淨係識得記仇又有咩用?私人恩怨可張一個人變成咁,博妳地咀又話我死不侮改,點解又唔放我同602151道歉D留言出呢呀?淨係識放人D唔好的,有時間又唔好好搞好自己個網,成日過黎龜友搞事,點解唔出埋愛龜論壇呀?其實就不應回應,我應承某C兄不作聲,因我亦在反醒緊,妳慢慢玩啦!慢慢搞事啦!根本就唔值去嬲!大家自己慢慢睇內容我點恐嚇佢!有D佢鬧我的又唔放上呢!不作回應了! 佢唔接受人道歉我亦冇辨法!基本上我對602151呢個朋友對得住有如!上年我仲用兩個女同佢開帖慶祝生日!係6月3曰!但點知佢突然比人離間就同我反面!比你地會難受嗎?

評分

參與人數 1威望 +8 收起 理由

查看全部評分

回復

板凳
睇唔清楚!
回復

地板

次次都話唔出聲  唔知係我盲定係有病控制唔到自己

佢回一個帖,就不斷修改。  發表於 2014-5-21 21:59

評分

參與人數 2威望 +11 收起 理由
龜龜ying + 3 一針見血

查看全部評分

回復

過左去咪算,係要一直翻炒落去。

評分

君臨天下 + 3 C弟算喇我比人恰慣了

查看全部評分

回復

回復 lishuikuen 的帖子

3:人在做,天在看。

評分

查看全部評分

回復

明人不做暗事;記往事只會帶來痛苦。

評分

查看全部評分

回復

回復 matt_zero 的帖子

一個人如果冇幾心(呃蝦條)跟本不會在意條女有咩反應!

評分

查看全部評分

回復

上得2個龜網,大家討論龜龜好過啦⋯沒完沒了,最後大家都係輸家⋯

評分

查看全部評分

回復

kit941120 發表於 2014-5-21 22:53
回復 matt_zero 的帖子

一個人如果冇幾心(呃蝦條)跟本不會在意條女有咩反應! ...

明知無結果,攪咁多都無謂⋯⋯

評分

君臨天下 + 3 c兄講得岩

查看全部評分

回復

我 D L L M la 賴尿君,你比我插你 L M H 一刀,然後同你講,不如我幫你療傷,當冇事發生過,好 5 好
你真係開始 fuck 上腦

評分

參與人數 3威望 +12 收起 理由
kit941120 + 1

查看全部評分

回復

C mui ,佢個老鼠奶西個 post 好似仲係度 wor
或我個 post 都可以拎 lai 用 ga
回復

回復 君臨天下 的帖子

乜你有向人道歉過咩,我完全 5 覺得有 wor
回復

地獄火 發表於 2014-5-22 00:41
回復 君臨天下 的帖子

乜你有向人道歉過咩,我完全 5 覺得有 wor

有好心龜友可憐佢. 開始幫佢講好說話.
佢就扯哂旗扮可憐  話自己比人恰慣
好睇過韓劇

評分

查看全部評分

回復

死不足惜……我已經越來越憎你,不知所謂

評分

參與人數 3威望 +12 收起 理由
kit941120 + 1

查看全部評分

回復

小霸皇 發表於 2014-5-22 00:44
有好心龜友可憐佢. 開始幫佢講好說話.
佢就扯哂旗扮可憐  話自己比人恰慣
好睇過韓劇 ...

我一向我行我素,佢肯龜縮一段長時間既,我咪睇下心情做野 lor,本來我都 5 想出聲,5 L g 點 7 解,一見個 7 頭開聲,我把火又 lai,睇 lai 都係有排食住花生,整多件厚多士先掂

評分

參與人數 2威望 +4 收起 理由
kit941120 + 1 我都厚多士左

查看全部評分

回復

地獄火 發表於 2014-5-22 00:50
我一向我行我素,佢肯龜縮一段長時間既,我咪睇下心情做野 lor,本來我都 5 想出聲,5 L g 點 7 解,一見 ...

無錯. 本新佢係呢張帖第一個留言話 唔會再出聲 (之前都有講過)
但係見我留言. 佢又修改返內容

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由

查看全部評分

回復

回復 地獄火 的帖子

個洞口係佢親手掘開既

邊個叫佢先得罪咁多人,然後又做埋咁多衰野,跟手又無啦啦屈人,再無啦啦鬧人

然後又扮哂無辜受害者咁...

貓無啦啦比人踩到條尾都要抓你幾野啦 ,係忍無可忍之下我先會將佢既野公告天下..

點知佢仲要死雞撐飯蓋..

評分

查看全部評分

回復

回復 小霸皇 的帖子

乜你冇留意過咩,每次佢講錯野,佢都會修改,司空見慣左啦!
回復

lishuikuen 發表於 2014-5-22 01:04
回復 小霸皇 的帖子

乜你冇留意過咩,每次佢講錯野,佢都會修改,司空見慣左啦! ...

我無咁細心留意佢既舉動  都係得你提醒
回復