香港龜友論壇

查看: 1556|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

尋求有人心接手紅腿龜 X2

樓主

因某些原因,不能繼續養.
兩隻龜龜我親手養左3年,我自己都好唔捨得,
但求接手既人有心養,費用全免
可連同飼養器材(燈罩X2,一個龜箱,水果糧,牧草,加濕器,淘磁膽,電源計時器 X3, 溫度感應開燈器 X1)
兩隻龜的底甲大約為15-16CM, 一隻紅色頭,一隻黃色頭(男)

因為實在有太多人想領養,加上有師兄提醒要小心有人會賣龜既緣故,我決定加多少少條件,

1. 領養者需於第3及第6個月提供龜龜既近照比我
2. 領養者需於紅磡區域親自交收 (如需連同器材,請自備工具運送)
3. 領養者的帳號至少需要註冊了3個月或以上
4. 領養者需先提交$600按金, 如領養者有附合以上條件, 該$600按金會於第6個月全數退回給領養者

如果你能夠附合以上4個條件,而又有興趣領養,請再PM我,感謝大家

回復

沙發
Pm左@@
回復

板凳
C兄我有隻紅腿母.可以給我.我微信so91252796.電話91252796我家地方可以的.可看我家微信
回復

地板
.加我微信我可以天天給你看龜的生活
回復

我家個隻13CM母
回復

師兄小心受骗,轉頭以人賣左對龜,你有責任幫對龜抓個有愛心主人,送知前上門做家訪睇吓環境,唔好求其送出去,捉對龜好運。
回復

前輩 : 你所養的龜非常靚,証明你是一位負責任的主人,現時最重要尋找一位好似你一樣才好送出
回復

因為實在有太多人想領養,加上有師兄提醒要小心有人會賣龜既緣故,我決定加多少少條件,

1. 領養者需於第3及第6個月提供龜龜既近照比我
2. 領養者需於紅磡區域親自交收 (如需連同器材,請自備工具運送)
3. 領養者的帳號至少需要註冊了3個月或以上
4. 領養者需先提交$600按金, 如領養者有附合以上條件, 該$600按金會於第6個月全數退回給領養者

如果你能夠附合以上4個條件,而又有興趣領養,請再PM我,感謝大家
回復

對龜真幸福可以有個敢有責任心舊主人,希望可以抓到個同樣主人
回復

C兄,請看PM,曾生謝謝!!
回復

回復