香港龜友論壇

查看: 1098|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

大獲!

樓主
我隻平背佢,,,,,, 我去左兩日廣州之後!  我之前隻平背個咀因為肺炎/感冒 流鼻水!  個鼻塞左!
                                          之後好多日之後我幫佢整甩舊塞住個鼻既大舊黃色物體!  個鼻穿左個大隆連埋個咀只係好近!
                                          之後都仲未好番又慢慢變多舊黃色野出黎!  之後我琴日番黎之後見隻龜!  變到勁細瞻咁!
                                         餵龜果陣先見到佢個咀個尖都無埋= = 係甩左出黎!  依家崩左啦.....
                                                   依家隻龜合埋個咀得番下咀有個尖係度- -  變左崩牙仔啦.......  點算?
                                                        會唔會生番?  如果成世係咁就大獲!  我係大陸買隻平背番黎!
                                       又皮膚病又肺炎感冒 爛殼  斷甲!  百病纏身 ! 我養到佢依家無事得番爛殼已經用左好多心機!
                                                   佢依家重無埋個上咀......   

沙發
唉,,,,,,,,,,,,,,
回復

板凳
有冇相睇下=.=
回復

地板
真係睇到都驚
回復

相後補.......
回復

嘩搞到咁嚴重,真心想救佢就睇醫生啦
回復

問題係個咀已經崩左無左啦= =睇醫生都無用!  仲係BB 龜黎!
回復

kevin1221 發表於 2011-11-6 23:51
我隻平背佢,,,,,, 我去左兩日廣州之後!  我之前隻平背個咀因為肺炎/感冒 流鼻水!  個鼻塞左!
              ...

咀會生得番既
回復