香港龜友論壇

查看: 1166|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

宅男情挑大山婆

樓主
同只大山婆搵仔, 得ching龜bb慷慨借仔一用, 第1日已經搞到立立亂,亙相追逐上馬,落馬,墜馬, 有幾次見大山婆發脾氣, 伸腳, 最得人驚, 有次見大山婆咬住條仔只手來thing, 嚇到條仔走埋垟角, 跟著又追著條女出出轉, 睇唔出手腳有事,冇受傷. 咁都定的, 條仔都幾努力, 可惜影唔到的4仔.

turtle4 113.jpg (270.79 KB, 下載次數: 26)

turtle4 113.jpg

turtle4 114.jpg (286.05 KB, 下載次數: 25)

turtle4 114.jpg

turtle4 102.jpg (299.38 KB, 下載次數: 24)

turtle4 102.jpg

turtle4 103.jpg (305.45 KB, 下載次數: 24)

turtle4 103.jpg

turtle4 104.jpg (300.99 KB, 下載次數: 25)

turtle4 104.jpg

評分

參與人數 3威望 +12 收起 理由
地獄火 + 1 多謝分享
mattwun + 1 精美相片
shitu + 10 多謝分享

查看全部評分

沙發
等左你好耐喇ching.....
想訓tim喇
龜龜加油啊,生隻旦旦出來
希望佢地冇事喇~~~
回復

板凳
mattwun 發表於 2012-3-4 00:46
等左你好耐喇ching.....
想訓tim喇
龜龜加油啊,生隻旦旦出來

SORRY 要 小c兄你等, 明日我會放其他給你看.
回復

地板
回復 花王 的帖子

唔洗唔洗,慢慢喇~~~
等睇ching既靚相祝早日交配成功~~~~~~~~~~~
回復

我都有d中石金錢毒
回復

地獄火 發表於 2012-3-4 01:31
我都有d中石金錢毒

弊啦!...你就快百毒纏身啦! 你只梅花點呀. 我明晚放幾張小石金 個你睇.
回復

花王 發表於 2012-3-4 01:37
弊啦!...你就快百毒纏身啦! 你只梅花點呀. 我明晚放幾張小石金 個你睇. ...

我隻梅花仲未開口,但已經可以上手玩,我睇都差不多時間了
你改名la,唔好叫花王,改叫毒王
好呀,有相睇有高手話石金錢唔洗用暖管養,是否正確
回復

地獄火 發表於 2012-3-4 02:01
我隻梅花仲未開口,但已經可以上手玩,我睇都差不多時間了
你改名la,唔好叫花王,改叫毒王
好呀 ...

石金養左十幾年, 由蛋撻size養到咁大, 都未用過暖管, 不過佢會冬眠, 要上水的.好好養易養和好互動馴和的龜.不過要有空間佢走動, 不可以長期困養狹窄環境.以免個売會變形,
你揸住本物鬼秘笈, 都幫唔到你, 建議你不如去練[ 葵花寶典]等你百毒不侵........
回復

花王 發表於 2012-3-4 02:28
石金養左十幾年, 由蛋撻size養到咁大, 都未用過暖管, 不過佢會冬眠, 要上水的.好好養易養和好互動 ...

我已經病入膏盲la
死就死la,搵石金
回復