香港龜友論壇

查看: 1969|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

幫幫手做IES問卷調查

樓主
沙發
C兄.點解你問卷調查會咁做架.??咁冇跳舞果D點算.?唔洗做.?
回復

板凳
街舞正 wo
回復

地板
好想幫你,但係我真係冇跳開= ="
BTW,我認為你應該改一改D題目,同上面個巴打講既一樣,冇跳既真係冇得做
回復

提提你... 你既ISE 題目有好大問題..
北區一詞....你只想調查北區?
我勸你改改去...''跳街舞對青少年的學業及人際影響'''
以及... +題目問下D人對青少年跳街舞既意見
如有係為人父母.假如佢地仔女跳街舞. 佢會否禁止?

你要針對焦點題目..先可以+強到你IES既可行研究性同可信性!
唔係既話你唔會高分. 因為你所研究既題目同問題不夠廣及精要...
記住..!! 又大看到小..由小看到大!! 有持分者支持!! 咁先可以高分!!
就好似 個人身份>社會身份>國家身份>世界身份

記住宏觀.微觀,客觀.主觀 都要架!!!!!!!!!

講得好好  發表於 2012-4-17 13:09
回復

仲有 青少年既介定唔係到16歲!
你上YAHOO 搵資料啦!
我做青少年.. 都會講埋政府係定左個介定係幾歲!! 呢個都算持份者架!

~~~~~~~€根據國際勞工組織的定義,「青少年」是指年齡介乎十五至二十四歲的人士,大部分國家都是採用這個定義。
回復

SORRY... 我就算有跳過. 都幫唔到你做呱份問題, 你要去參考下其他人D問題格式.題目.發問技考先得....
我唔係唔想幫你答... 係我想答都答案我都冇得擇到!!
回復

seira2242527 發表於 2012-4-17 12:54
提提你... 你既ISE 題目有好大問題..
北區一詞....你只想調查北區?
我勸你改改去...''跳街舞對青少年的學 ...

過來人@@
回復