香港龜友論壇

查看: 2714|回復: 15

help巴西肺炎及元朗買黑藥?

巴西仔肺炎。請問元朗邊間爬鋪最早開又有黑藥賣? 我知龜析; 新赤道同城市水族有但唔知佢地開幾點? 黑爬係咪10點半開? 又有冇黑藥賣呢? 因我下午唔得閒要早上買;煩幫幫手唔想龜龜有事。佢而家成日開口;浮水側身游;但仲好大食眼有神;用黑藥幫佢成功機會大嗎?
黑爬/龜析
回復

joeloklok 發表於 2012-5-1 22:46
巴西仔肺炎。請問元朗邊間爬鋪最早開又有黑藥賣? 我知龜析; 新赤道同城市水族有但唔知佢地開幾點? 黑爬係咪 ...

用黑藥幫到機會高
回復

唔該曬!黑爬有黑藥賣?咁我明天一早去!巴西仔係我人生第一隻龜一定要幫佢
回復

希望你隻龜大步灠過
回復

回復 joeloklok 的帖子

幫你打左俾老細 jim 9771 7801
10:30am 應該無問題
回復

我幫你同黑爬老闆講左話你天日去
回復

回復 benlc 的帖子

唔該曬你呀!你我代我家龜龜多謝你先!
回復

回復 lincolnwoo 的帖子

唔該曬你呀!我代我家龜龜多謝你先!
回復

去左黑爬買左黑藥啦唔該曬! 琴下午見巴西上岸微開口;無理佢當佢打喊路;夜晚乾養見佢伸長條頸不停開口仲有聲;十分鐘後放水試下;佢真係浮加側身;半夜再偷看佢又係開口伸頸加有聲!今朝加水無開口沉番水;又無咩事;我估可能星期一樓水裝冷氣勁大塵俾佢吸左唔舒服??不過我都要多謝benlc and lincolnwoo ching 既相助; 我都在爬買枝黑藥在家旁身
回復

我果隻龜都系咁,成日打開個口發出怪聲~ 每次游完水或食出野就會咁,從冬眠後就咁。
我琴日仲發現到龜"學"與手腳之間d肉有腫脹既情況出現
岩岩打左去大圍間獸醫仆左星期6,好擔心!   
定系學樓主去買黑藥就e到佢??
待覆~
回復

回復 pal_chiu 的帖子

有冇爛肉;唔食野or無精神經常訓之類?過完冬到而家都好耐,我覺得如果肺炎或感冒唔會挨到咁耐……我既經驗係龜唔舒服都會身體腫起來如眼、頸之類。如果想平就帶龜龜去tsuen wan 俾中蜂望再開药,貴既我会選土瓜湾余醫生唔睇沙田那間,因在此論壇c兄幾個都有不快经歷。我龜其實仲眼仔剝剝,食得成廿粒糧一日p.s她只是4cm巴西,岩岩第一天開口同食野抖氣有聲,我先自己買藥,若你的情況r我建議你快揾高人望望!
回復

有冇相可以望望?
回復

請問有冇中蜂嘅電話or網站@@  點解我搵唔到底尼間獸醫既?

我怕隻龜撐唔到sat

相後補!

回復

你去主頁交易活體就見到荃湾友缘龜屋
地址:荃湾眾安街142号B地下天佑小學斜对面
电話:65047938 \34899709
你最好打俾佢講左你情況先,希望你龜早日康復,我家小b龜今晚都有小開口,不過好過琴晚好多,你記住要多d俾龜晒太陽
回復

中鋒不是獸醫,他是龜店老闆,不過佢好好人成日幫人醫病龜架,你問下佢啦快d
回復