香港龜友論壇

查看: 907|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

眼神有點詭異的眼斑

樓主
不覺間養了2個月的眼斑, 黑中有紅的売加上些白色花紋, 真的好看,
但不及它血紅色的眼睛,和有點詭異的眼神,之前從未有想到眼斑會那麼精靈與吸引.
來看看.

turtle4 456.jpg (243.5 KB, 下載次數: 4)

搵番個地步先

搵番個地步先

turtle4 457.jpg (235.81 KB, 下載次數: 2)

比只佬趕出來

比只佬趕出來

turtle4 406.jpg (205.36 KB, 下載次數: 3)

霸定好位,今晚有得好瞓

霸定好位,今晚有得好瞓

turtle4 407.jpg (212.39 KB, 下載次數: 5)

睇條女在邊

睇條女在邊

評分

參與人數 2威望 +20 收起 理由
我愛中蜂 + 10 多謝分享
火水. + 10 多謝分享

查看全部評分

沙發
花王兄,睇圖 2 龜眼似相思,圖 3 龜眼似 8 角
回復

板凳
師兄 ,你做個景好似大自然!
回復

地板
地獄火 發表於 2012-5-6 01:16
花王兄,睇圖 2 龜眼似相思,圖 3 龜眼似 8 角

犀利哥果然想像力豐富, 咁都得,飛就唔會爬真是好掂, 身手好靈活, 幾時整番對玩下.....話時話你家裝修做成點, 幾時整個[王八]世界睇下.  
回復

Chun12132001 發表於 2012-5-6 01:17
師兄 ,你做個景好似大自然!

多謝C兄欣賞, 係, 等佢2只住得好的, 正想再做多一間豪宅.....睇下手上的材料先...
回復

花王 發表於 2012-5-6 01:37
犀利哥果然想像力豐富, 咁都得,飛就唔會爬真是好掂, 身手好靈活, 幾時整番對玩下.....話時話你家裝修做成 ...

星期 4 入左去燒焊個大閘,順便油埋大細閘 3 個
今日車左個 friend 睇浴室裝修,二樓浴缸有滴水情況,整到樓下廁所假天花發哂毛,要星期一先報到價做防水工程,5 太貴就比個 friend 搞,要搞掂呢 part 先可繼續裝修,希望快 d 搞掂佢,屋企人又 5 想搬番去,唯有出租,如果可以搬番入去住,養 200 隻龜都不成問題
回復

回復 花王 的帖子

無近鏡大特寫,唔收貨喎
回復

火水. 發表於 2012-5-6 05:44
回復 花王 的帖子

無近鏡大特寫,唔收貨喎

好, 等一陣再post.
回復