香港龜友論壇

查看: 2552|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

清龜(安苗X2,台緣亞成一對,石金X5,靚刀旦X1)

樓主

近呢一年時間因小弟要準備結婚事宜,不能再有太多時間照顧佢地,加上要清一清間屋比太太入住,故此出讓:
靚花粗黑邊刀旦母一隻,上手表示正美國種,已到我家超過一年以上,冇加溫過冬,面甲11CM($450)

安緣苗7CM,大食追手高背冇加溫過冬,已到我家超過一年以上,面甲7CM($2800)(SOLD)

安緣苗5.5CM(雙連線但之前上上手養得唔好,但比心機養之後相信會好返,自己睇相),大食追手高背冇加溫過冬,已到我家超過一年以上,面甲5.5CM($2400)

台緣公11CM面甲,大食高背追手指咬,冇加溫過冬,已到我家超過一年以上,面甲11CM $1400

台緣公10CM面甲,大食高背追手指咬,上手放養殼有少花冇加溫過冬,已到我家超過一年以上,面甲10CM $1300(hold)

北石9.5CM色淺底靚冇加溫過冬,已到家近兩年,大食搶口,$550

北石8.5CM(似公)冇加溫過冬,已到家超過一年,大食搶口,$450(SOLD)

北石8.5CM色淺金頭冇加溫過冬,已到家超過一年,大食搶口,$500(HLOD)

北石7.5CM色淺金頭冇加溫過冬,已到家超過一年,大食搶口,$400(SOLD)

北石6CM色淺冇加溫過冬,已到家超過一年上年苗水中情入,養苗風險已過大食搶口,$350(HOLD)

請各位師兄高抬貴手,有興趣可致電小弟查詢,港島交收,THX 98093020 HENRY

沙發
如有興趣請致電小弟,因PM只留有興趣及邊隻我唔知點覆,THX
回復

板凳
先預祝師兄百年好合、永結同心!
師兄屋企都好多龜喎!
回復

地板
台緣2隻都是公?
回復

11CM是公,10CM是母
回復

回復 龜BB 的帖子

多謝師兄,其實我仲有D冇放到,因為買下買下就越多了
回復

睇情況,可打比我傾傾
回復

henry 發表於 2012-6-21 21:18
回復 龜BB 的帖子

多謝師兄,其實我仲有D冇放到,因為買下買下就越多了

有無大緣母呀?
回復

冇啊,SORRY,我只係玩家,哈
回復

北石8.5CM(似公)冇加溫過冬,已到家超過一年,大食搶口,$450
北石7.5CM色淺金頭冇加溫過冬,已到家超過一年,大食搶口,$400

我想要呢2只,請問有冇得平? 試下打比我,換左機了
回復

回復 henry 的帖子

師兄!還有興趣換龜嗎?
回復

想要安緣可pm 我再留電話比你thx
回復