香港龜友論壇

查看: 1842|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

平賣二手器材(中掛濾,燈罩,35cm pl燈, 爬箱) 及 7條新燈

樓主

掛濾 ~ 90%新用左一個月唔夠 但個盒浸濕過 買番黎70幾,宜家放40

兩個陸龜用燈罩 , 都係細碼,但係唔用排子~
每個70蚊 ~ 買哂平10蚊

35CM PL燈 11W , 種陰草絕對可以 , 但係如果你係種陽草就唔好買啦 , 廢事話我昆你 =] 因為我比人昆左一次
比人昆買左130蚊 宜家賣 70  用左2個星期唔夠

另外放7條新燈 , 廢事影 ~ 7條 20蚊 ~ 純粹唔想沖次 ~ (另外可以送多兩條黑燈 )  
因為我無魚袋 , 所以會用1L 水樽放

仲有放埋上圖果個16吋膠爬箱 ~ 影漏左~ 150蚊
左右兩塊膠網有幾個羅絲口~因為釘過風扇仔
((如果你要埋D紅土~ 我可以比埋你 , 但係就唔會幫你洗 , 我原箱比你 ))

完美者唔好問..因為所有野都用過

全部野只限屯門交收 , 當然你要哂所有野 , 可以傾下

沙發
d新燈係咪由頭紅到尾?
參考我頭像
回復

板凳
回復 Alice.hk 的帖子

係呀 =] 但係無你頭象果隻咁靚 .
回復

地板
全部健康既話, 新燈我有興趣
再問多句, 養左幾耐?
我個缸要多一個禮拜先ready, 睇你O唔OK啦
回復

回復 Alice.hk 的帖子

今個星期五\六 ok?
回復

最快都要下個禮拜
回復

請問Zoomed個燈罩幾多吋?
回復