香港龜友論壇

查看: 1821|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

Eheim 濾桶 2215 連單 包2袋 MA生物環 只賣700

樓主

保養到2013年 9月8日
係魚佬水族 到買

有意PM 我
包2袋 MA生物環
同原裝生物環
商 品 情 報
商品名稱:  Eheim 濾桶  
產品編號:  2215 / 350  
商品尺寸:  185 x 370 mm  
Power:  15W  
Flow:  620L/H  
Lift:  1.8m  
Volume:  4.8L

商 品 簡 介
行 貨   插 頭   
◎ 包石英球 及 生物環
◎ 原裝Eheim喉及配件,有濾棉,已包出入水閘!

同 類 產 品

Eheim 濾桶  尺寸  Power  Flow  Lift  Volume  
2213 / 250  160 x 355 mm  8W  440L/H  1.5m  3.5L  
2215 / 350  185 x 370 mm  15W  620L/H  1.8m  4.8L  
2217 / 600  205 x 400 mm  20W  1000L/H  2.3m  6L  

沙發
有咩問題???濾水器用耐左,功能一模一樣.
唔買咪算LO.做咩成個小學雞咁係度嘈人價貴??
你俾唔起錢覺得佢貴,咪唔好買LO,
你俾得起公又想買GE咪買LO
係度9 UP算咩君子?
人地仲要有保養.都唔知你嘈咩
回復

板凳
好心唔係買睇唔岩就唔好搞搞震啦,
損人不利己煽風點火,製造社會混亂。
人地賣兩千都唔關你事啦。
回復

地板
Qazwsx 發表於 2013-1-13 13:45
有咩問題???濾水器用耐左,功能一模一樣.
唔買咪算LO.做咩成個小學雞咁係度嘈人價貴??
你俾唔起錢覺得佢貴, ...

大家都係龜友
唔好入和氣:)
回復