香港龜友論壇

查看: 3367|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

2 分鐘前 你的主題 搬屋 - 放皇者蜥連缸全套 被 啊橙 刪除

樓主
Excuse me 啊橙先生,

我因為搬屋無位再養2龜和3蜥....想通知有心師兄, 邊方面俾你感覺為"內容違規/空泛"請問??

請各有心師兄PM我!  相及联络方法我會via PM各位, Thanks.

2 分鐘前你的主題 搬屋 - 放皇者蜥連缸全套啊橙 刪除
內容違規/空泛
屏蔽2 分鐘前你的主題 搬屋 - 放亞達同豹龜連缸整套 - 有証有單啊橙 刪除
內容違規/空泛
沙發
福祿壽 發表於 2013-3-19 23:49

我因為搬屋無位再養2龜和3蜥....想通知有心師兄, 邊方面俾你感覺為"內容違規/空泛" ...

咁神????內容違規/空泛.......
回復

板凳
係呀!  我都百思不得其解?
可能呀橙係版主, 佢控制晒一齊,
我只想找有心人, 能幫幫我要咗達和豹, 3條皇者蜥only
and I dun wanna post any foto via here .....
coz's i HATE control by Mr Orange 各位, 請見諒!
回復

地板
回復 福祿壽 的帖子

c兄,去投訴區開帖比較好,先有人跟進架
回復

福祿壽 發表於 2013-3-19 23:49

我因為搬屋無位再養2龜和3蜥....想通知有心師兄, 邊方面俾你感覺為"內容違規/空泛" ...

「搬屋 - 放皇者蜥連缸全套」(帖子的全部內容,就此一句)
條蜥幾大,咩尺吋唔寫
唔品種皇者蜥唔寫
個缸幾大唔寫
方缸長缸高缸唔寫

「搬屋 - 放亞達同豹龜連缸整套 - 有單有証」 (帖子的全部內容,就此一句)
啊達幾大唔寫
豹龜幾大唔寫
張證係咩型類唔寫
咁叫詳細?

你連交易區版規第一條。「一、帖子標題及內容必須確實無誤,內容不可空泛,亦不可只以超連結作帖子內容」都冇睇到就嘈我?睇左版規先講野啦

回復

Excuse me !! 你唔係有心要, leave me alone & dun leave message to me
回復

All of details , i will talk to all 有心師兄 via PM
回復

呢個係開帖既基本要求,請大家留意
回復

福祿壽 發表於 2013-3-20 00:55
係呀!  我都百思不得其解?
可能呀橙係版主, 佢控制晒一齊,
我只想找有心人, 能幫幫我要咗達和豹, 3條皇者 ...

版規係用黎守,睇版規再開帖係基本
版主見到違規帖都唔處理,呢尐叫失職
你既論點相當有趣同無理,亦唔合邏輯
討厭我執行版規,所以唔放圖片。因囝關係係邊?
你放唔放圖我冇興趣理,但版規列明內容不可空泛
要對出售物有基本既描述。

你個帖毫無描述就出帖,就此一句,
在情在理,執行版規係必然
我唔係好明白我錯係邊,請指出,if you can
回復

因搬屋,不能再養,2隻底用分別6cm & 5.5cm 盾臂,連玻璃缸,燈,M字糧2包及生果糧,但要自取,錦田區。

可看實物,PM 價及約時間。

以上係一個可以接受既帖內容
回復